Hvorfor midt i photoshooten, liksom?!?!

Vi har fått litt oppmerksomhet av et par medier etter det ble kjent at vi deltar i programmet «Familieliv» på Kanal FEM som startet på torsdag (10.04). Vi hadde VG på besøk sist uke, (saken ligger fortsatt ute på vg.no)

20140412-003544.jpg

(Se… vi har færrest barn altså… dårlige greier…!)

Og på mandag var bladet Hjemmet her, med fotograf og journalist. Det var kjempehyggelig det altså, en hyggelig dame som intervjuet oss, og en veldig eksentrisk og dyktig fotograf som fikk oss alle til å le og slappe av da han tok bilder av oss. Det er nemlig litt av en jobb å få meg til å slappe av foran kameraet, skal jeg si deg!!

MEN – midt i seansen oppdager vi noe som ligger på gulvet i gangen vår. Noe som slettes ikke var der etter vi var ferdige med rydderunden før besøket vårt kom. Og noe som SLETTES ikke hadde noe å gjøre på gulvet midt i gangen vår.

Hva det var?

20140407-234144.jpg

Unnskyld meg – er det hva jeg tror det er?

20140407-234232.jpg

Du tuller – sant? Det er ikke…..?

20140407-234300.jpg

Ehh jo… det var visst det. Men det er jo hyggelig det.. hvorfor ikke bare legge den midt på gulvet i gangen når det kommer folk fra Hjemmet for å snakke med oss om hvordan det er å ha så mange barn osv. Man kan vel trygt si at svaret på HVORDAN vi har fått så mange barn, ikke lå på gulvet i gangen i hvert fall!!

Også sier vi takk til den av barna som fant denne lille artige saken og la den til allmenn beskuelse åpenbart uten tanke for at Hjemmet faktisk er et familieblad!

Tommylife – et lite tilbakeblikk!

Heisann! Jeg tittet gjennom gamle poster på bloggen min og fikk litt lyst til at du skulle få se, kanskje det morsomste intervjuet jeg har gjort på i hvert fall veldig lang tid, og det var når storbloggeren Tommy hadde med seg Vicy i studioet… må innrømme at jeg hadde problemer med å holde meg alvorlig en del ganger i løpet av timen….

Her er posten:

Her er radaparet: Tommy og Vicy fra tommylife.blogg.no - og undertegnede i midten om du lurer...

Tommy og Vicy fra den tidligere nr. 1 bloggen: tommylife.blogg.no, var som kjent på besøk hos meg den 1. februar og du kan si de virkelig lagde god stemning i studio bl.a. med et eksklusivt sangnummer av Britney Spear´s «Hold it against me», de svarte på lytterspørsmål og ikke minst Tommy´s store overraskelse må du få med deg – som jeg ikke sier mer om enn at det inneholder Botox!

Resten må du bare se selv!

Som du ser var det god stemning i studio – og, vel, det var jo unektelig en bisarr opplevelse å bli sjekket opp av Vicy – men sånt må man bare regne med 🙂

 

Hva synes du om Tommy og Vicys opptreden?


 

Eksklusiv Tommylife-video ferdig!

Det har tatt tid – og jeg skal ikke engang dra klisjéen: «den som venter på noe godt» osv…. MEN denne gangen er det faktisk sant!

Her er radarparet: Tommy og Vicy fra tommylife.blogg.no - og undertegnede i midten om du lurer...

Tommy og Vicy fra den tidligere nr. 1 bloggen: tommylife.blogg.no, var som kjent på besøk hos meg den 1. februar og du kan si de virkelig lagde god stemning i studio bl.a. med et eksklusivt sangnummer av Britney Spear´s «Hold it against me», de svarte på lytterspørsmål og ikke minst Tommy´s store overraskelse må du få med deg – som jeg ikke sier mer om enn at det inneholder Botox!

Resten må du bare se selv!

Som du ser så var det god stemning i studio – og, vel, det var jo unektelig en bisarr opplevelse å bli sjekke opp av Vicy – men sånt må man bare regne med 🙂

Hva synes du om Tommy og Vicys opptreden på The Voice?

.:. dan

Tommy og Vicy fra Tommylife…

… kom som kjent innom meg i går på The Voice og jeg filmet stort sett hele seansen, og det var rett og slett hilarious!!

Det tar dessverre litt tid å redigere alt materialet – så i mellomtiden får du bare nøye deg med en liten hilsen disse galningene lagde til dere som leser bloggen min:

Ha ha… jeg ler ennå!!

Snart kommer det mer fra Tommy og Vicy så don´t be a stranger!

Hva synes du om Tommy og Vicy?

Snakkes plutselig!

.:. dan

bloglovin

Tommy fra bloggen Tommylife kommer!

Uansett om du blogger eller ikke kan du ikke unngått å ha lagt merke til Tommy fra bloggen Tommylife (som ble Norges mest leste blogg forrige uke)  – samme karen som kuppet «Det Store Korslaget» for en drøy uke siden:

OG du har kanskje også fått med deg hyllesten hans til Maria Amelie:

Tommy har muligens med seg Vicy – så dette kan bli gøy!

Ikke glem å høre på The Voice i dag fra kl. 15 – 16 for å få dette med deg.

Har du spørsmål eller kommentarer du vil jeg skal stille/nevne for ham på lufta, kan du skrive det inn som en kommentar her – eller på The Voice sin Facebook side. (Husk og trykk liker for å kunne kommentere på FB-siden).

Så IKKE glem: Tommy og kanskje Vicy på The Voice – i ettermiddag kl. 15 – 16!

Vi høres!

.:. dan

bloglovin

Mer The Shit?

Hallo godtfolk!

Jeg har fått tak i litt ekstra fra filmingen som foregikk i studio da Ted Frøysland var på besøk, altså opptak som ikke ble tatt med i «Julebonus»-episoden som ligger ute på VG-Nett akkurat nå.

Ted og jeg in action!

Ted Frøysland og jeg før intervjuet!

Er det noe stemning for at jeg legger det ut her på bloggen så skrik ut!!

.:. dan

bloglovin

Mer gla-musikk!

Siden jeg er så godt i gang med å fremme coverversjoner av kjente låter føler jeg tiden er inne til å gi deg den ultimate coveropplevelsen her og nå. Sett deg godt tilbake og nyt «Club Can´t Handle Me» – Indian Style!

Jeg er 100% sikker på at du kommer til å digge denne!

.:. dan

bloglovin