Ke$ha er med…

Jeg hadde bare såvidt rukket å legge ut forrige motetips-innlegg før jeg ble gjort oppmerksom på at nå har også Ke$ha kastet seg på bølgen, og jeg ønsker henne velkommen inn blant eliten innen motetrender; til oss som tør å lede ann så og si!

Riktignok burde leppestiften vært mer blå enn den hun har valgt – men jeg lar det gå under tvil, da hun tross alt gjør et tappert forsøk:

Ke$ha med "nesten) blå leppestift!

A propos Ke$ha – nå er hun aktuell med ny single «Blow», produsert av bl.a. den svenske hitmakeren Max Martin som bl.a. har produsert låter for Britney Spears, Backstreet Boys (wuhuuu) og andre jeg ikke engang husker navnet på (men store), og jeg spår en ny monsterhit – eller hva synes du?


Ke$ha – »Blow» – Official Music Video (1080p,Full HD)
Uploaded by love93music1983HD. – See the latest featured music videos.

Men tilbake til poenget med innlegget – litt blåere leppestift neste gang Ke$ha, så er du HELT med…. men du får altså godkjent av meg likevel for forsøket!

Hva synes du om den nye låta til Ke$ha?

OG – ikke glem å sende meg bilde av DEG med blå leppestift! Våg å bli med i trendeliten!

 

.:. dan

 


Et sikkert motetips!

Det er ikke lenger noen tvil – denne trenden har kommet for å bli!

Elisabeth Carew ledet an på coverbildet på den nye fantastiske singelen «You´ll Never Love Me» – MEN det var nok først etter at JEG valgte å gjøre det samme, at dette faktisk ble en trend.

Så – hvilken trend snakker jeg så om? Jo, denne:

Jeg oppfordret dere i dette innlegget til å sende inn bilder av dere med blå leppestift, og det tok ikke lang tid før dette tikket inn:

Chioma fra 730.no kunne ikke la være å følge min trend!

Dette er søte Chioma fra 730.no, som også kler blå leppestift, NESTEN like bra som meg:

Jeg ligger nok fortsatt hakket foran i å kle leppestiftfargen ja...

Men kom igjen folkens – ikke la dere skremme av hvor usedvanlig vakker jeg er med den! Følg trenden og bli like vakker, og send bilde av deg med blå leppestift til dan@thevoice.no!

 

.:. dan

Moods of Norway in the house!

Simen og Peder er to gla´gutter som på et nachspiel i Hawaii fant ut at de ville finne på noe sprell sammen. Hele konseptet var rett og slett og formidle gjennom klær det de fant ut at de savnet ved Norge når de var utenlands – og VIPS – plutselig var Moods of Norway et faktum.

Gutta startet opp bedriften og designet og produserte sine første klær i 2003 og i følge Wikipedia økte de sin omsetning fra ikke ubetydelige 400.000 NOK i 03 til noe mindre beskjedne 27.000.000 NOK i 07 – altså på bare 4 år!

Simen og Peder bærer på ingen måte preg av å være millionærer og at kjendiser som Travie McCoy, Tommy Lee, Ray J, Katy Perry og mange fler superkjendiser bruker klærne de designer. De var rett og slett superhyggelige og hadde også med seg en goodybag med diverse Moods of Norway-snacks som t-skjorte, lue i en eske som også kan brukes som fuglehus og en kul rosa toalettmappe som vi delte ut til Kristin som visste at Moods of Norway kommer fra Stryn!

Simen og Peder fra Moods of Norway med innholdet i goodybagen!

Goodybagen inneholdt fuglehus med lue, toalettmappe og kul t-skjorte..

Jeg hadde lyst til å stikke av med t-skjorta selv.....

Moods of Norway har forresten kjempeshow på universitetsplassen den 24 februar – be there!

Digger du Moods of Norway?

.:. dan

Cosmopolitan´s Ingeborg Heldal om trender 2011!

Er det noen som kan mote og trender er det Ingeborg Heldal som er sjefsredaktør i Cosmopolitan. I går, torsdag, kom hun innom meg og delte sine tanker og observasjoner angående trendene i motebildet for 2011 for både gutter og jenter… eller mest jenter da ettersom det er temmlig enkelt for gutta skal vi tro Ingeborg.

Her er Ingeborgs tips og tanker om motebildet for 2011:

Kort fortalt ser finanskrisen nå ut til å være over og klesdesignerene feirer dette med sterke farger på klærne, 70 tallsinspirerte hatter og som vanlig store accessoirer. For gutta er det like enkelt hvert år i følge Ingeborg, det er bare å ta frem Bermudashortsen fra i fjor og droppe T-skjorta, så da er det bare å forte seg til treningsstudioet med en gang så rekker vi det kanskje 🙂

Glem ikke å få med deg Sofie bak bloggen Sofsen.com som stikker innom meg i dag kl 15:00 på The Voice.

Har du lyst til å stille sofsen et spørsmål eller noen kommentarer kan du gjøre det her på bloggen min – eller på The Voice sin FB side som du finner her…

Vi høres på The Voice!

.:. dan

bloglovin

Jenny Skavlan!

«Keen på Tone Damli»

Flate, det irriterer meg så inni granskauen at jeg ikke kan skrive æ, ø og å i headingene til postene, bare fordi jeg valgte Engelsk i WordPressen min da jeg startet bloggen. Om noen vet hvordan jeg kan fikse på det så si gjerne fra til meg. Tror det er litt ekstra hazzel siden jeg har bloggen på eget domene og ikke på wordpress-domenet, men spytt ut om du har noen tips altså!

Ja, Jenny Skavlan stakk innom meg forleden, det var vel dagen etter hennes nye kolleksjon på Bik Bok ble lansert. Men jeg spurte henne ikke så mye om klær men mer om veien fra pizzaelskende dansende lekkerbisken som fikk egne facebookgrupper til hvor hun er i dag, og dette er hva hun hadde å si…

Tone Damli hadde en liten hilsen til henne, noe som førte til en ganske overraskende reaksjon hos Jenny…

Ellers pratet vi om den stjålne bilen til kjæresten hennes Thomas «Finger´n» som faktisk ble funnet ved at han lagde en egen side om det på Facebook, og så var det en FB-bruker som faktisk så bilen, fulgte etter den og ringte politiet som fikk tatt tjuvradden. Dermed har Facebook fått et nytt bruksområde!

Jeg måtte også selvfølgelig spørre Jenny om denne etterhvert så berømte utedo-scenen fra filmen «Død Snø» – men ble litt skuffet når hun avslørte at det faktisk ikke var en ekte utedo med tilhørende «odøriske» utfordringer, men bare en «late som». Dermed ble hele den scenen ødelagt! Takk for det lissom!!

Uansett – Jenny ser bra ut og er flink i det hun gjør, så det er bare å løpe og kjøpe hennes nye kolleksjon.

Har du forresten sjekket ut Bik Bok kolleksjonen til Jenny? I så fall, hva synes du?

.:. dan

bloglovin

Moteekspertenes tips for vinteren 2010!

«Bruker du foundation, sørg for all del for å ikke ha skillet akkurat ved haka!»

Jeg har hatt besøk av to av norges mest profilerte moteeksperter – nemlig Silje Pedersen fra minmote.no og Ingeborg Heldal fra Cosmpolitan. Her får du med deg deres motetips og tanker om trendene denne vinteren!

Silje Pedersen driver Norges mest populære motenettsted minmote.no og du har kanskje også sett henne som bossen med stålkontroll fra «Oslo Girls» på VG-TV. Jeg kan forsikre deg om at Silje er langt hyggeligere i virkeligheten enn hun kan virke som i serien. Det er jo naturlig å spørre en moteekspert om, ja nettopp, mote. Her forteller Silje hva hun mener er vinterens motetrender på klesfronten.

Silje Pedersen fra minmote.no om vinterens trender…

Mange lurer også på hvordan man skal tenke når det gjelder accesoirer – her er Siljes tips:

Silje Pedersen fra minmote.no om accessoirer…

Ingeborg Heldal, sjefsredaktør i Cosmopolitan, var også innom meg på The Voice. En dame med litt av en historie. Ingeborg er nemlig barneskole-lærerinnen selveste Bill Clinton stoppet opp ved da han gjestet Norge og spankulerte foran slottet for å hilse på folkemassene som var møtt opp.

Bill Clinton hilser på barneskolelæreren Ingeborg Heldal. Det var slik det hele startet!

Det var starten på en helt ny era for Ingeborg, som etter det fikk jobb i forskjellige TV-programmer, sist i «Modell på en dag» og nå er hun Norges svar på Anne Wintour (sjefen i Vogue for de som ikke vet det), og er sjefsredaktør i Cosmopolitan.

Anna Wintour - sjefsredaktøren i Vogue!

Møter du på Ingeborg skjønner du at hun har mer å skilte med enn bare å ha møtt Bill Clinton! Ingeborg er en fantastisk hyggelig og sjarmerende dame (skulle bare mangle – dama er jo fra Hedemarken akkurat som your´s truly) med stor lidenskap for mote!

Her forteller Ingeborg hva som er vinterens motetrender:

Ingeborg Heldal fra Cosmopolitan om trender for vinteren…

Ingeborg og jeg har forresten en ting felles – vi er begge glad i parfyme. Jeg pleier alltid å vinne når samtalen dreier seg om antall parfymer – men Ingeborg slo meg gitt. Her hører du hvor mange parfymer Ingeborg har – samt hva hun luktet under besøket:

Ingeborg Heldal fra Cosmopolitan elsker parfymer…

Ja, ja, da mangler jeg «bare» 32 parfymer for å slå henne da…. puh….

Dette hadde Ingeborg på seg da hun gjestet meg på The Voice (beklager formatet på denne videoen):

Her er Silje Pedersens korte tips for julebordet:

Stay tuned!

.:. dan

bloglovin