Rihanna på det store lerretet!

Hallo godtfolk! Hyggelig at du stakk innom bloggen min – gjør det gjerne ofte og jeg, som alle andre bloggere, setter stor pris på tilbakemeldinger så ikke la en eneste post stå ukommentert – ok? 🙂

Nuvel – nå til Rihanna som vi er vant til å se slik:

Det var vel egentlig bare et tidsspørsmål før hun virkelig skulle få sjansen på det store lerretet, Rihanna snakker jeg om. Hun var riktignok med i «Bring It On» – men ærlig talt, hvem så den da?

Nå prøver hun seg igjen i «Battleship«noe som ser ut til å bli en skikkelig kalkun fin film hvor hun skal være med å slåss mot uønsket besøk fra verdensrommet.

Her er traileren:

Battleship – Trailer #2 [VO|HD] by cinemakervideo

Hva tror du? Er dette en film du kommer til å løpe skoene av deg for å få med deg?

 

 

Filmtips – «Takers»!

En sjelden gang har jeg tid til å se film, og i går kveld var en av de sjeldne gangene. Jeg synes forøvrig det er helt genialt med billig-dvd´er på f.eks. Kiwi, og de siste ukene har vi hamstret  dvd-filmer slik at vi alltid har noe usett når disse sjeldne gangene dukker opp.

I går var det actionthriller-tid og filmen Takers!

Jeg kjente ikke noe særlig til filmen fra før men så på coveret at bl.a.Paul Walker (Fast and the furious) og ikke helt ukjente T.I var med, og til min store overraskelse dukket plutselig denne karen opp også:

Jeg har faktisk ikke fått med meg at Chris Brown har fått prøvd seg som skuespiller jeg, eller, kanskje jeg har det – men i så fall har jeg glemt det så overraskelsen var stor da han plutselig dukket opp på skjermen. MEN – han gjorde en bra figur faktisk! Her er noen ord fra Chris selv om rollen;

 

Kort fortalt er dette en film med mye action, og de vi følger er «bad guy´sene» som skal rane en pengetransport på en noe ambisiøs måte kan man vel si. Det som er litt spesielt med filmen er at man sitter egentlig og heier på «de slemme» og håper at de klarer det. Og det gjør de jo også, på en måte, men ikke helt. Mer trenger jeg i grunn ikke si – så slipper jeg å røpe for mye. Kudos også for en noe overraskende slutt.

Jeg anbefaler filmen og om jeg skulle gi den terningkast tror jeg at jeg gir:

Og her er en liten smakebit:

Har du sett filmen? I så fall – hva synes du? Hvordan synes du Chris Brown klarte seg?

Vinn billetter og prosjektor – Transformers 3!

«Transformers – robots in the skies. Autobots fights the battle to destroy the evil forces of the decepticons…..» ha ha… jeg husker sangen og vet du…. nøøøørd!

Nuvel – det er sommer og konkurransetid på bloggen min – og siden jeg har fått så mange kule lesere den siste måneden, så kjører jeg like så godt på med ENDA en konkurranse!

Nå gir jeg deg muligheten til å vinne to billetter til Transformers 3 på valgfri kino, en transformers 3 miniprosjektor til iPod eller kamera som viser opp til 60 tommers størrelse, ladematter og webkamera.

Her er noen bilder av herlighetene:

Transformers powermat – trådløs batterilader
Transformers webcam
Transformers miniprosjektor

Jeg tenkte å dele opp premiene slik:

1. premie: Miniprosjektor og to billetter til Transformers 3
2. premie: Ladematte og to billetter til Transformers 3
3. premie: Webcam og to billetter til Transformers 3

Filmen har norgespresmiere onsdag 29.juni og du kan se den med din utvalgte om du kan svare på følgende:

I filmene Transformers 1 & 2 var det Megan Fox som var baben i filmen. I denne nye utgaven har de funnet en ny babe – hva er hennes virkelige navn?

Verre er det ikke – jeg trekker 3 vinnere på mandag om en uke (selveste 4. juli), så da ønsker jeg deg masser av lykke til, måtte den som fortjener det mest vinne 🙂

Her en liten forsmak på Transformers 3: