Hur är läget? Taekwondo gradering og studiojobbing!

Her går det som vanlig i ett om dagen, derfor litt lite oppdateringer, men jeg lever altså, selv om jeg har vært forkjølet siden før helgen – og du vet, ingen er så syk som en syk mann! Sånn er det bare!

Det er masse jobbing i hjemmestudioet mitt om dagen, eller rettere sagt kvelden, så det blir sene kvelder – men i dag skal jeg runde av et større prosjekt som har tatt noen dager, så det skal bli digg å få litt roligere kvelder igjen (om jeg faktisk får det da). MEN jeg klager ikke altså – for jobbing betyr Ka-Ching! 🙂

Sånn ser det ut i hjemmestudioet mitt:

I helgen gikk det også for seg – da var det nemlig gradering i Dahnjun Taekwondo klubb. Ettersom jeg instruerer et barneparti, var det bare å stå tidlig opp (graderingen startet kl 10:00 (Akk, så tidlig på en lørdag!!) kaste på meg doboken (TKD-drakten) og komme oss avgårde. 4 av barna våre skulle graderes – og de to yngste som trener er da på mitt parti.

Her er noen bilder fra graderingen, dvs, etter graderingen, for de klarte jo å få nytt belte alle sammen, så klart:

Her gir jeg eldstesønnen (Julian) diplom – han fikk en sort stripe, som du ser har jeg tre, så han når meg faktisk snart igjen om ikke jeg satser over nyttår 🙂

Elias på 8, fikk sitt etterlengtede røde belte – og jeg synes jeg aner at han er en smule stolt:

Her er hele gjengen sammen med vår sinnsykt dyktige hovedtrener, Kim:

Som du kan se så digger barna ham, selv om han er en streng trener som vet hva som må til for at en skal bli en god Taekwondo-utøver. Det er det som gjør det så utrolig inspirerende å trene i Dahnjun, du vet du blir godt ivaretatt som utøver – det er bare du selv som setter dine egne begrensninger!

Og slik løser vi forresten konflikter hjemme hos oss:

Håper du har en herlig Lucia-dag!

En liten oppsummering!

I løpet av de siste par ukene har liksom alt startet opp igjen, jobben, skolen for barna, Taekwondo-treninger og U name it, så man må liksom bare kaste seg ut i det etter sommerferien og håpe at man ikke drukner! Men det er litt deilig og komme tilbake igjen til hverdagen og da.

Her er noen bilder av hva jeg har vært med på og hvem jeg har møtt i løpet av de siste par ukene:

Hasse Hope var innom for å snakke om «Dagens Mann» – så du forresten premieren?

Erik og Kriss stakk innom….

Etter 20 år i radio har jeg endelig hilst på en i A-ha, Paul Waaktaar Savoy….

O-Bee var innom og snakket om sin nye single «Life Is a Movie»….

Jeg har fått nye klær fra Match….

Hovedrolleinnehaverne i «Få meg på for….» Helene og Beate kom….

Duoen Envy stakk innom for å snakke om singelen «One Song»….

Taekwondo-treningene har startet opp…

Og nå skal jeg på foreldremøte på skolen til barna mine. Vet du, jeg kommer aldri til å føle meg helt komfortabel med å dra på foreldremøte.. det er jo akkurat som det bare er en liten stund siden det var meg disse møtene dreide seg om jo…

Hvordan har starten på hverdagen etter sommerferien vært for deg da? Deilig å komme i gang igjen?

 

Så utrolig deilig å trene!!

Nå er jeg så sinnsykt fornøyd! Det siste halv-året før sommeren har jeg ikke følt at jeg har hatt tid til å trene, men nå når Taekwondo-treningene startet opp igjen denne uken så våget jeg meg på igjen. Nå har jeg akkurat vært og trent igjen og det var bare så sinnsykt deilig. Treneren vår kjørte oss fordholdsvis hardt i dag – så jeg fikk svetta skikkelig ut, og når jeg sier «svetta skikkelig ut» så mener jeg det også. Vi snakker en dam rundt meg.

Dette bildet er tatt nå over en time etter treningen, etter at jeg har dusjet og greier…. ser ut til at jeg blir nødt for å ta en dusj til før jeg legger meg gitt – det slutter jo bare ikke!! he he..

Men for en energi man får etter å ha trent da gitt. Jeg var egentlig ganske sliten og småtrøtt før trening, men nå er jeg nesten hyper – digg!

Har du kommet i gang med treningen etter sommeren – og i så fall, hva trener du?

 

Hasse Hope – Dagens Mann?

Ha ha, jeg må bare le!  I dag kom nemlig Hasse Hope innom for å slå av en prat om sitt nye TV-program som har premiere på mandag på TV3, nemlig «Dagens Mann» og Hasse ER funny! Hasse vet du kanskje hvem er fra før ettersom han har hatt sin egen web-TV-serie på VGTV hvor han besøkte kjendisene for å se nærmere på deres Facebook og Twitter-bruk.

«Dagens Mann» høres egentlig ut som et ganske funny konsept å se på TV. 30 damer står i ring og 3 karer skal på rekke og rad vise seg frem for disse – så kan jentene rett og slett trekke seg om de ikke liker mannfolka. For gutta er det bare for dem å håpe at det er noen damer igjen i «ringen» etter tre runder, for da kan han velge hvem av disse han skal date.

Hasse er en veldig glad fyr, for å si det sånn… og glade fyrer får meg til å le og det gjør Hasse! Hasses kjennemerke er jo barten, så jeg måtte jo naturligvis be om hans tips når det gjelder behandling av bart eller hårvekst i ansiktet generelt, og tips det hadde han:

 

Hasse Hope gir bartetips! by danrhagen

Hasse kunne kort fortelle at å gro bart ikke er bare, bare. Hasse brukte selv 4 måneder på å gro sin – og «så rett og slett dust ut før den var fullvokst», fortalte han og la til: «å gro bart er som å ta vare på et bonsai-tre, den skal vannes, klippes, og gjødsles!» Hasse kunne også avsløre at han har en liten kam fra New York han bruker til å kamme barten sin med – så, som sagt – ikke bare, bare!

Nuvel, etter jobb i dag skal jeg karre meg på TKD-trening igjen. Treningene startet opp på tirsdag denne uken for min del og det var, på tross av at jeg ikke har fått trent det siste halvåret, ordentlig deilig å komme i gang igjen, MEN jeg merker jo at både styrke og ikke minst mykhet har forsvunnet litt denne tiden, men det er bare å trene seg inn igjen, så innen kort er jeg nok her igjen:

Ja, ja, snart helg folkens! Skal du følge med på «Dagens Mann»?

 

Oppsummering av uken!

Det har vært nok en deilig uke med mange spennende gjester. Denne uken har jeg hatt besøk av:

Kathrine Sørland:

Behave gurl...behave....!!

Stand up komiker Jonas Kinge Bergland som jeg glemte å ta bilde av…

Rex og Wisnu:

 

Yeah - that´s the way WE do it!

Rex og Wisnu fikk forresten litt oppmerksomhet på Face og ikke minst på Kingsize da Rex freestylet på Tinieh Tempa´s «Written On The Stars». Innslaget kan du se her…

Direkt från Sverige – Adam Tensta, som er avholdsmann akkurat som meg 🙂

 

The boys in the hood - Adam Tensta & undertegnede...

Uken avsluttet jeg med Alexander Stenerud:

Melodi Grand Prix-kongen Alexander Stenerud!

Etter min mening, var det ren uflaks at Alexander var med i MGP med «Find My Girl» samme år som navnebroren Alexander Rybak var med. «Find My Girl» er en av de beste norske MGP låtene i senere tid, og hadde den heller vært med året etter, hvor vi sendte avgårde Didrik, så hadde vi garantert fått en mye bedre plassering i den internasjonale finalen.. Vel – jeg digger Alexander Stenerud, og håper han deltar i MGP igjen!

Ved siden av spennende gjester på The Voice denne uken, har jeg jammen fått meg en tur på Latter også, på tirsdag, for å se premieren på «Latter on Tour». Hvordan den kvelden gikk kan du lese her…

I forrige uke hadde jeg så mye jobb i firmaet mitt, leste voiceover til 25 videoer for spanske destinasjoner, (gjett om jeg drømte meg bort når jeg sto og leste inn om nesten alle destinasjonene: «Torrevieja har 300 soldager i året og en gjennomsnittstemperatur på rundt 20 grader» ahhh… jeg vil også ha 300 soldager og gjennomsnittlig 20 grader…..!!) at jeg ikke rakk å trene. Og på tirsdag hadde jeg gratisbilletter til Latter så jeg fikk ikke trent da heller. Men i går kom jeg meg på trening igjen, og kan bare konstatere at formen er ELENDIG! Ikke så veldig kult å oppdage at jeg puster og peser som en hvalross etter bare noen minutter på matta, og må tvinge meg gjennom de siste armhevningene… grrrr.. men det var likevel digg å få rørt på seg litt igjen da!

Vel, i dag er det fræddan (YaY!!), og helgen starter med hjemmebakt pizza, så skal jeg se mine kolleger fra «Morgenklubben» på Radio Norge i «Nytt på Nytt» i kveld, også blir det forhåpentligvis litt ostepop og sjokkis! DA er det helg!

Har du hatt en fin uke? Har du noen planer for helgen?

I avisen i dag…

Eldste datteren min fikk prøve seg som journalist i lokalavisen i dag og da var det selvfølgelig mest nærliggende for henne å skrive om kampsporten hele familien trener – nemlig Taekwondo.

Her er artikkelen:

Så var jammen hele familien i avisa igjen....

Synes hun var flink jeg 🙂

.:. dan

bloglovin

Lokehue!!

Ja, jeg er et lokehue….
…. det er jo ikke i dag Truls Svendsen og Solveig Kloppen kommer – det er jo ikke før i morgen.. ja ja, passer meg bra, mindre stress i dag da…

Men Jonna Støme kommer, en vannvittig morsom stand up fyr som vant SMS-ruletten på VG-TV i desember. Du har kanskje sett ham på TV også… tror jammen meg han starta karrieren sin på barne-TV faktisk… skal spørre ham om det i dag jeg.

Har du lyst til å få deg en god latter og ikke minst en god porsjon god musikk samtidig må du høre på The Voice i dag fra kl. 15:00, da er Jonna med i en time. Men for all del, jeg vil gjerne ha deg med fra kl. 13:00 jeg altså, for da tar jeg over radioen din!

Jonna med norges største hår!

Forresten så gru-gleder jeg meg til i kveld. Da er det årets første taekwondo trening for oss seniorer. Jeg hadde ikke tid til å trene noe særlig i høst (mildt sagt – tror det ble to treninger på meg) – så jeg er virkelig ute å kjøre formmessig. Men enda verre – for tiden får ikke kroppen bestemt seg om den er syk eller ikke. Går bare rundt og hoster og harker og har sånne halvveise influensasmerter rundt omkring i kroppen, men det blir liksom ikke noe mer. Hadde det ikke vært bedre å bare bli skikkelig syk da, også er det over etter et par dager?!?!

Ja, ja – det finnes ikke noe verre enn syke mannfolk vet du, sånn er det bare!

Hvordan er formen din om dagen? Har du klart å holde deg frisk?

Vi prekæz plutselig!

.:. dan

bloglovin

Jeg har plassert min blogg i Ryggenorske bloggkart!

Dag 1 i 2011 med The Voice og Taekwondo unnagjort…

Jeg må bare innrømme…
…at denne første arbeidsdagen i det nye året var litt tung å komme seg gjennom altså… Det er jo egentlig helt bakvendt men jeg følte meg faktisk mere sliten på jobben i dag, etter over en ukes ferie, enn før jeg startet juleferien! Nå sier jeg ikke at jeg ikke vet hvorfor – for jeg mistenker at det har noe med alt for sene kvelder, alt for usunn mat og i det hele tatt FERIE å gjøremen fyttibøtta så digg det er!

Vel, etter jeg til slutt klarte å karre meg gjennom dagens sending, rakk jeg bare å såvidt stikke nesa innenfor døra hjemme før det var å hoppe i «doboken» (koreansk for drakt), og reise i hui og hast til første instruktørtime for ny gruppe som jeg skal ha ansvaret for fremover, som vi kaller «Kidwondo». En gruppe bestående av barn fra helt ned til 4 år og opp til rundt 8 år.

Taekwondo trening med yours truly helt foran..

Det morsomme med denne gruppen er at barna er jo så søte! Hadde en del nybegynnere der i dag og de står jo der som noen lysende spørsmålstegn og nesten bare måper. Skikkelig gøy var det 🙂

Nuvel, i morgen skal jeg gjøre to intervjuer på jobben. Først skal jeg snakke med programlederne Truls Svendsen og Solveig Kloppen i opptak, og så får jeg besøk av komiker Jonna Støme live fra kl. 15:00. Får bare håpe jeg er mer opplagt i morgen da!

Truls Svendsen - en av norges morsomste menn etter min mening!

Solveig Kloppen, ikke bare pen men veldig flink også!

Jonna med norges største hår!

Har du noen lure forslag til spørsmål jeg kan stille noen av dem i morgen, er du velkommen til å komme med de under!

Vi prekæz plutselig!

.:. dan

bloglovin

Nå har jeg registrert meg på Bloggurat.