Vinner av konsertbilletter!

Da har jeg trukket en vinner av billetter til konserten med Nico D, Jaa9 & OnklP, Herreløse, Sisi & Admiral P!

Ja, det har jeg faktisk det.. så neida så….

Åhh – du lurer på hvem som vant billettene du? Ahhh…. si det da… du skal jo selvfølgelig få vite det…. straks etter dette:

Sånn – da har du fått sett bilder av NESTEN som alle opptrer på Rockefeller denne fredagen, untatt Herreløse, de har jeg aldri møtt tror jeg.

Nuvel, så hvem vant to billetter til konserten da? Jo, alle visste jo åpenbart at det var Stella Mwangi´s «Haba Haba» Sisi var med og koret på, og en av mange med rett svar er:

 • MILLA

Grattis, grattis og kos deg på konsert på fredag!!

Vinnerne av LidoLido album er:

Da har jeg endelig klart å finne noen minutter til å få trukket vinnerne av det fantastiske og også kritikerroste albumet til kompis LidoLido. Dvs. det er ikke jeg som har trukket – men jeg har fått hjelp til det av vikar-resepsjonisten her på huset, som går under navnet «Frøken Strøken» 🙂

Og dette er de 4 heldige vinnerne som får «Pretty Girls & Grey Sweaters» i postkassen i løpet av kort tid:

 • Anette R
 • Monica K
 • Tina H
 • Laila L

Gratulerer så mye og gled dere til å spille albumet høyt!!
 

 

Vinnere i Mission Impossible 4-konkurransen!

Vinnerne er omsider trukket, dvs. de ble faktisk trukket på mandag som lovet – men jeg har faktisk ikke hatt særlig tid til å oppdatere bloggen så jeg får først offentliggjort dem nuh:

Så, for å starte nederst på lista, på 3. plass – og vinner av det «umulige» Mission Impossible puslespillet samt to billetter til MI4 på valgfri kino er:

 • Trine Modalen
På 2. plass som vinner av iPhone-styrt helikopter, det «umulige» Mission Impossible puslespillet samt to billetter til MI4 på valgrfri kino havnet:
 • Ronny Andersen
Og helt øverst, på 1. plass som vinner av Zeal Optics skibriller med innebygget LCD-skjerm som bl.a. viser tid, temperatur, hastighet osv. + det «umulige» Mission Impossible puslespillet, samt to billetter på valgfri kino, havnet denne gang:
 • Mette Kjeldstadli
Alle 3, samt forsåvidt alle de andre som deltok i konkurransen også, hadde naturligvis fått med seg at dette er den 4 i Mission Impossible-rekken.

Gratulerer så mye alle tre! Mail til vinnerne er sendt!
 

 

Cir.Cuz – vinnere av signerte album!

Ja, ja – siden jeg lovte å trekke vinnere av disse albumene på mandag, som etter min raske hoderegning faktisk var i går, så er det vel kanskje greit å gjøre det nå da?!?! Jo – jeg synes det – og jeg trekker 5 vinnere rett etter dette:

Sånn, da er jeg klar, og de 5 vinnerne som får hvert sitt signerte «Alt I Sin Tid»-album fra Cir.Cuz er:

 • Monica Karin, rett og slett bare fordi du er HELT nederst på kommentarlista
 • Phillyman, selv om jeg mistenker at du egentlig heter noe annet!
 • Maria T. Jacobsen, fordi du var så snill og ønske alle lykke til i konkurransen
 • Jacob W. Lauritzen, fordi du åpenbart er Cir.Cuz-fan
 • Sara, fordi du er minst like fan som Jacob!

Jeppers, da var det gjort! Mail kommer dalende ned i innboksen deres så fort jeg er ferdig med å skrive dette innlegget, og da er det ikke lenge til skiva kommer i posten som en liten julepresang fra meg. Ho, ho, ho!!

 

 

Vinnere av signerte KeSera album!

Det har tatt tid – men endelig har jeg trukket vinnere av signerte KeSera album.

Tre vinnere skal få hvert sitt signerte album, som altså mange visste selvfølgelig het «Kaste Penger». Gratulerer til:

 • Gunhild
 • Ivar
 • Tina
Gratulerer til vinnerne og takk til alle som deltok! Følg med på bloggen for flere spennende konkurranser og innlegg fremover!

 

 

Vinnere av The Thing-konkurransen

Denne uken har jeg min helt egen slave på jobben. Hun heter Ingrid og har kommet hele veien fra Røros – et sted hvor de kan få over 40 minusgrader på vinteren. Så for henne å være på jobben hos meg er som få seg en tur til syden!

Her er Ingrid forresten:

Som du ser er Ingrid en søt jente – og det er flaks for henne, for da slipper hun nemlig å vaske doer og tørke støv denne uken!

I stedet for deltar hun i sendingen min OG nå skal hun også få det ærefulle oppdraget å trekke vinnere i filmkonkurransen hvor du kan vinne billetter og stash til filmen «The Thing»!

Og her er vinnerne Ingrid trakk av følgende premier:

3. og 2. premie: The Thing T-skjorte + BluRay av originalen fra 1982 og to kinobilletter til valgfri kino:

 • Anita N.
 • Ingunn K
1. premie er det samme som over, men i tillegg følger det med en filmplakat med autografen til alle de norske skuespillerne som er med i nyinnspillingen, og vinneren er:
 • Runar L.
Ingrid og jeg gratulerer vinnerne så mye!!!

 

 

Paranormal Activity 3 – vinnere!

Da er det klart hvem som vinner kinobilletter og stash til filmen «Paranormal Activity 3», som mange visste hadde premiere fredag 21. oktober her i Norge.

Jeg har fått hjelp av en av mine assistenter, Isabelle, til å trekke vinnerne:

Isabelle har trukket følgende vinnere:

 • 3. premie, iPhone 4 deksel og to billetter til valgfri kino: Guri Marie K.
 • 2. premie: Ghost USB-stick og to billetter til valgfri kino: Terje.
 • 1. premie: Overvåkningskamera og to billetter til valgfri kino: Egil K.
Gratulerer så mye til alle vinnerne.
Jeg har forresten  ny konkurranse klar allerede som jeg legger ut ganske snart så følg med!

 

 

Vinnere trukket – vant du Watch The Throne?

Da er det på tide å trekke vinnere av det kritikerroste albumet til Jay-Z og Kanye West, bare 4 dager for seint, men bedre sent enn alltid for sent 🙂

Jeg har fått hjelp av min vakre bloggassistent, Charlotte, som forøvrig sårt trenger ny manikyr, med trekningen og her er de 5 heldige vinnerne:

Gratulerer til Henning T, Silje Alexandra, Janne, Marius G og Tord som får hvert sitt album i posten så fort jeg får deres adresser på mail. (Mail er sendt alle vinnerne)