Prix Radio!

Tidligere denne uken ble det offentliggjort hvem som har gått videre i nominasjonsprosessen og faktisk blitt nominert til i de ulike kategoriene i radioens årlige Oscar-utdeling, Prix Radio. Jeg kan jo ikke si annet enn at det var både til stor glede og ikke minst overraskelse at jeg fant navnet mitt på lista, ikke bare en gang, men faktisk TO ganger!

Bare se her:

Moro!!

Det er jo moro å bli nominert, men at jeg som sender helt alene og gjør stort sett alt selv skal fighte mot to morgenshowteam som tross alt er flere mennesker sammen om produktet, synes jeg er litt snodig da. Men igjen, jeg ble i hvert fall nominert og det er jo et kompliment i seg selv, selv om jeg ikke skulle vinne.

Ja, så glad blir jeg av å være nominert i Prix Radio:

Så glad blir man med to nominasjoner!!

I september går Prix Radio av stabelen så får vi se da hvordan det går. Jeg ønsker i hvert fall alle de nominerte lykke til!

Da er jeg klar for langhelg kjenner jeg. I kveld skal jeg til en designer som jobber med header til den «nye bloggen» jeg skal launche om ikke lenge. Hun er kjempeflink og har allerede sendt meg noen veldig spennende forslag vi skal se videre på – så jeg er veldig spent på hva vi ender opp med.

Gleder meg forresten til å launche den «nye bloggen» – det blir en radikal forandring, for ikke å si forbedring av utseende og brukervennlighet – og det nærmer seg så; Stay tuned!

Ja, ikke glem å delta i konkurransen om å vinne signerte album fra Timbuktu! Sagolandet heter skiva og er veldig bra. Konkurransen finner du her…

God helg!

 

(Leser du dette på The Voice sine hjemmesider? Vennligst trykk her for å kommentere)

Oppsummering av sist uke!

– 1,8!

Og hva mener jeg så med å starte innlegget med det tallet?

Vel, sist uke startet faktisk min «kamp» for å møte mest mulig forberedt til «Beach 2011». Jada, jeg vet jeg er  vel sent i gang, men så må jeg vel innrømme at jeg ikke er så FRYKTELIG engstelig for akkurat badesesongen heller da. Det er mer ønsket om å bli en god del sunnere som er motivasjonen her – og så klart er det jo da hyggelig å se at kiloene forsvinner i takt med hvor flink jeg er da. Og ja, tallet øverst er altså antall kilo jeg har gått ned etter første uka – and still counting 🙂

Sist uke hadde jeg som vanlig masse hyggelig besøk i studioet – jammen ble det nok en uke med mange flotte damer OG en fyr! (I hvert fall nesten…)

For et par måneder siden kjempet flere hundre om å vinne en praksisplass her på The Voice, og det var Mariam som trakk det lengste strået. Hun var derfor hos meg hele forrige uke:

Mariam var med meg på sendingene hele uken – og klarte seg faktisk veldig bra spør du meg. Bra gjort Mariam!

På mandag var det TV-trynet Sigurd Sollien – for tiden aktuell med serien «Oppgrader» på Tv2 – som kom på besøk. Fryktelig hyggelig kar er han, og han fortalte også før han syklet videre at dette intervjuet var det morsomste intervjuet han hadde hatt 🙂

På tirsdag kom en av mine favorittjenter på besøk igjen, nemlig Celine fra magasinet Mag. Denne dama har møtt alt som kryper av kjendiser verden over, og hadde også masse spennende å fortelle om fra en tur til LA og Coachella som hun nylig var på. Hun fikk bl.a fortalt om en surpriseintimkonsert med Chris Brown som hun havnet på, at Carrie fra Sex og Singelliv satt på bordet ved siden av henne på restaurant og masse annet snadder! Celine er KUL, har masse peil på mote, har egen blogg og kommer på besøk igjen om ikke lenge.

På onsdag kom ikke helt ukjente Triana Iglesias på besøk og fortalte om noen av de kleineste tingene hun føler har skjedd på Paradise Hotel, men hun hadde også noen solskinnshistorier derfra også.

Torsdag kom Terje Schrøder kjent fra Great Garlic Girls på besøk. Ikke visste jeg at gutta faktisk har opptrådt i alle verdens kontinenter unntatt Australia! Stort!

Uken ble avsluttet med besøk av en annen av mine favorittdamer, nemlig sjefsredaktøren i Cosmopolitan, Ingeborg Heldal. Ingeborg er en av norges mest sjarmerende og sympatiske jenter, og når hun kommer prater vi høl i hodet på hverandre så timen bare flyr unna!


Og alle var enige om at det hadde vært nok en fin uke på The Voice!

 

(Dette er en feed fra blog.danrhagen.com)

 

Oppsummering av uken!

Hallo godtfolk, og riktig god helg!

Jeg tenkte å gi deg en kort oppsummering over hvem jeg har hatt innom på jobben denne uken. For å si det slik – det har vært en meget hyggelig uke på The Voice med besøk av flere flotte jenter og EN kar 🙂

På mandag kom «Sjefen over alle sjefer», Ageir Borgermoen, som nylig har strevd seg gjennom «71 grader Nord kjendis-versjonen» og er meget stolt av det – antagelig med god grunn tatt hans ikke helt veltrente kropp i betraktning.

Asgeir er også stemmen bak Shrek!

På tirsdag kom kona til Vinnie i Paperboys, Tone O. Selfors fra bloggen chopcakes.blogg.no innom med noen sinnsyke cupcakes til meg….

Tone med selvlagde sinnsykt gode cupcakes!

..som antagelig var grunnen til at jeg fikk så skyhøyt resultat på kolesteroltesten jeg tok denne uken (gratis på alle Boots apotek frem til 15. mai), at apotekeren måtte forsikre seg og tok testen TO ganger! Men de var verdt det! 🙂

På onsdag var det Yolanda sin tur til å komme og skravle litt. Yolanda kjenner jeg fra før og vi har det alltid like artig når vi møtes, så skravla gikk som vanlig om løst og fast – og vi spilte også den nye låta hennes «Play Me Like A Dj».

Torsdag kom Christina Skaar – et foreløpig ikke så alt for kjent navn i den norske musikkverden – men det varer nok ikke lenge.

For noen uker siden hadde jeg besøk av Robin og Bugge og vi spilte da «Monster», den nye singelen deres. Når låta kom til refrenget så steilet jeg av den sinnsyke stemmen til vokalisten og spurte gutta hvem i all verden det var? og svaret var altså den 21 år gamle Oslo-jenta Christina Skaar, hvorpå min neste replikk var: «Hun skal jeg ha på besøk!»

Siden jeg er en handlingens mann og ikke en som utelukkende prater tull fikk jeg altså Christina Skaar på besøk. Kort fortalt kan man si om Christina at hun har norges utvilsomt råeste stemme, hun ser bra ut og i tillegg til «Monster» med Robin og Bugge har hun skrevet flere låter selv som hun har gitt ut, bl.a. «Freedom» med Alex Lamb,som vi tok oss tid til å høre på, som for en uke siden ble den mest spilte låta på den amerikanske house/dance radiostasjonen «Sirius BPM» – ingen dum ting å ha på CV´en sin det. Christina tok seg selvfølgelig også tid til å en liten photoshoot med min flotte iPhone 4.

Christina skal forresten sammen med bl.a. LidoLido, Anine Stang, Samsaya og Hanne Sørvåg og mange flere norske artister til USA kommende uke for å være med på et seminar over to dager med Stargate, og en fugl hvisket meg i øret om at sjansene er store for at de får feste sammen med selveste Jay Z og Rihanna når de er der borte, så litt misunnelig er jeg jo 🙂

Uken ble avsluttet fredag med nok en søt jente på besøk – denne gangen var det Gullungen Sara Nicole Andersen, fra TV-serien «Gullungene» på TV-Norge sin tur, som kunne fortelle at hun har blitt en mer ansvarfull jente etter hun var med i serien og at hun aldri kunne tenke seg å bli bonde.

Sara Nicole Andersen

… og alle var enige om at det hadde vært en fin uke på The Voice!

 

God helg!

 

(Dette er en feed fra blog.danrhagen.com)

Yolanda Selini…

… er litt av en dame… og da snakker jeg ikke utseendemessig, selv om jeg godt kunne gjort det også, men denne dama er «psyk». Det er vanskelig å få et eneste seriøst ord ut av henne – og det LIKER jeg! Det er aldri kjedelig å ha besøk av Yolanda og vi klarte å le oss gjennom en hel time i dag, samtidig som vi fikk spilt den nye låta hennes «Play Me Like A DJ»!
Jeg prøvde å grille henne litt i håp om å finne ut hva hun mente da hun, sist jeg snakket med henne, sa om sin nye kjæreste: «Jeg tok en Britney!» – men jeg får det ikke ut av henne og nå er jeg bare SÅ nysgjerrig merker jeg….. Jeg mener: ikke dro hun til Las Vegas og giftet seg og håret har hun heller ikke tatt, så hva gjenstår da? Om noen har noen ideer på hva hun skjuler så si fra…

 

 

Cupcakes er GODT!

Tone Selfors er definitivt mye mer enn kona til Vinne fra Paperboys. Hun er også helt RÅ på cupcakes – og det kan du se på bloggen hennes: http://chopcakes.blogg.no.

Jeg måtte jo finne ut hvordan disse faktisk smaker og inviterte henne like så godt inn til studioet, MED smaksprøver og hun kom…..

Tone med rosa cupcakes

… og jeg spiste! Fyttibøtta så gode de var! Highly recommended – klikk og kjøp!!!

Takk Tone for hyggelig besøk og ikke minst fantalicious gode cupcakes!

Liker du cupcakes?

 

(Dette er en feed fra blog.danrhagen.com)

Rob Banks & Egil Ellevill fra bankrupt – Freestyle (videoblogg)!

I dag fikk jeg besøk av rapperen Rob Banks og produsenten Egil Ellevill fra Bankrupt-kollektivet, som kom innom for å snakke om deres nye fete mixtape, Mega Mixtape.

Mega Mixtape!

Mixtapen er helt gratis, og kan lastes ned her…

Rob Banks, DJ Bold og Egil Ellevill

Selvfølgelig måtta også Rob Banks bevise hvorvidt han har skillz eller ikke, og vel, du kan jo dømme selv:

Gutta delte også ut billetter til kveldens release party på Livingroom som jeg mistenker kommer til å bli phett som fy!! Hadde jeg hatt tid skulle jeg jammen tatt turen selv!

Yo, Yo, Yo... DJ Hårløs leker tøff mens Rob og Egil ER tøffe!

Merk deg navnene først som sist: Rob Banks og Egil Ellevill – to karer som garantert kommer til å gjøre seg bemerket i hip hop miljøet fremover!

 

Nå vil jeg høre – hva synes du om freestylen til Rob Banks?

 

Cir:Cuz, Ina Wroldsen, Margaret Berger & chartergutta med morgenereksjon osv…

Denne uken har virkelig vært busy! Jeg har hatt gjester løpende inn og ut av studioet nesten hele uken så langt.

M.A.T.Z & D.A.N & Lex Press i Cir:Cuz.. eller, bare to av disse er med i Cir:Cuz da...

På mandagen hadde jeg gutta i Cir:Cuz på besøk, duoen du kjenner med Voice-hitten «Radio». Jeg spurte dem bl.a. om hvordan samarbeidet mellom dem kom i gang og det skulle vise seg at de faktisk kun har kjent hverandre siden januar i år.

Her forteller gutta selv historien:

I går var det stand-up komiker Ørjan Burøe som var dagens gjest, og han hadde med seg datteren sin Lea og hennes venninne Andrea så det ble ganske folksomt – men hyggelig.

F.V: Lea, Ørjan og Andrea

I anledning Kvinnedagen, som det tross alt var i går, ville Ørjan bidra på sitt vis med å poste dette bildet på vår Facebook-side:

Ørjan - slik han ser ut under klærne!

I tillegg til Ørjan & Co, snublet også TV-aktuelle Svein Østvik og Gunnar Gundersen innom. Disse gutta har vært på tur og resultatet, som ganske sikkert blir ganske så hilarious, som det alltid blir når Charter-Svein er utenlands, blir å se i den nye sesongen av «Charterfeber – kjentfolk på tur» som hadde premiere i går kveld.

Dan, "Charter-Svein" & reisekompis Gunnar Gundersen.

Det blir alltid kaos der Charter-Svein dukker opp – og det var forsåvidt ikke noe unntak denne gangen heller, for Svein tenker naturligvis ikke på å skru av mobilen før vi går på lufta, så midt i intervjuet ringer selvfølgelig telefonen!

Jeg vil anbefale deg å ta deg tid til å lytte på intervjuet og få med deg noe av det mest crazye gutta opplevde på turen som var da Svein skulle delta på en skjønnhetskonkurranse for kvinner, og Gunnar sminket ham opp. Du får også høre om «simultan morgenereksjon» og annet galskap.

Charter-Svein og Gunnar om ny sesong av Charterfeber by danrhagen


Margaret Berger og HoodFace-Dan med "In A Box" på gul vinyl!

I dag var det Margaret Berger som var dagens gjest – dama du husker fra Idol i 2004 da hun kom på andre plass. Nå er hun igjen aktuell med en ny singel «In  Box» som vi sjekket ut, og den noe dristige videoen kan du se her:

I tillegg stakk Helen Wickstrøm innom for å prate om sitt nye program «Roast», som har premiere i kveld på TV Norge!

Helen Wickstvedt er programleder for "Roast" på TV Norge!

OG som om ikke det var nok slo jeg likesågodt på tråden til min gamle venninne Ina Wroldsen som akkurat har fått vite at Britney Spears har spilt inn en låt hun skrev sammen med ikke helt ukjente Rodney Jerkins aka Darkchild, og at den kommer på det nye etterlengtede Britney albumet «Femme Fatale».

Sandefjord/Oslojenta Ina Wroldsen - doing it big!

Ina Wroldsen har tidligere skrevet låter for bl.a. Pussycat Dolls, Leona Lewis, Shontelle og Sophie Ellis Bextor for bare å nevne noen, og nå altså, også for Britney Spears! Her er historien om hvordan det gikk til:

Ina Wroldsen skrevet sang til skiva til Britney Spears by danrhagen

Ina bor for tiden i London men kommer til Norge innen kort og stikker da innom så vi får høre litt hvordan det er å skrive låter for alle disse store artistene.

I morgen kommer rapperen Rob Banks fra duoen Hustle & Flow innom. Rob er aktuell med flunka ny mixtape som du kan laste ned gratis her…

Slik låter Rob Banks i låta «Ain´t No Stoppin´»:

Husk at du kan stille spørsmål til mine gjester gjennom Facebooksidene til The Voice – eller her via bloggen min!

 

Vi høres!

.:. dan

Lars Vaular – dagens gjest!

I dag kom Lars Vaular innom for å skryte av sine 4 spellemannpris-nominasjoner før morgendagens Spellemannprisutdeling. Neida, han skrøt vel ikke akkurat, men som han sa: «Klart det er stas å være nominert!» Dette er kategoriene han er nominert i:

-Årets hip-hop album (Helt om natten, helt om dagen)

-Årets innovatør

-Årets musikkvideo (En eneste) Stem her!

-Årets hit (Rett opp og ned) Stem her!

Ikke dårlig det?!?!

Det største problemet og det som bekymret Lars mest var å vinne alle 4 prisene, for han har rett og slett så liten stue at han ikke vil ha plass til dem alle, så vi får vel for hans skyld håpe han ikke vinner dem alle da.

Jeg må innrømme at jeg aldri helt har skjønt opplegget i «Rett opp og ned», om det bare er en haug setninger som er dyttet sammen mer eller mindre vilkårlig eller om det ligger en dypere mening bak «Faller inn og ut av kjærlighet» og «Ramler inn i din leilighet» osv, men i følge Lars så er det faktisk mening i låta selv om det også skal være gøy og party. Så «Rett opp og ned» handler altså om kjærlighet og at den går opp og ned – kort og greit. Så det er en «Dype-Lars» langt bak de merkelige setningssammensetningene 🙂

«Vaularen» jobber for tiden iherdig med ny skive som blir hans fjerde album – men han regner ikke med at det slippes før til høsten, så alle Vaular-fans får bare smøre seg med tålmodighet og hva annet som måtte hjelpe så lenge.

Lars Vaular og en gammel avdanket skivkusk!

Vi får bare ønske Lars´ern lykke til på morgendagens Spillemannprisutdeling, og krysse fingrene for at han ikke vinner alle 4 prisene og dermed må «ramle inn i en større leilighet».

Hvor mange priser tror du Lars drar med seg i morgen?

O-Bee var i huset og er visst nerd!! (Videoblogg)

I dag kom Omer Bhatti aka O-Bee til The Voice, og vi klarte å snakke sammen en hel time omtrent uten å nevne Michael Jackson en gang…. jeg er rimelig sikker på at det må være ny rekord.

O-Bee & White trash Dan

Vi snakket derimot både om det etterhvert så berømte «Skavlan-intervjuet» fra sist fredag, hvor Skavlan absolutt ville vite om Omer var Michael Jacksons sønn (til tross for at Omer var veldig klar på at han ikke ønsket å kommentere dette). Skavlan har fått en del kritikk på måten han forsøkte å grave og rett og slett ikke ga seg – men Omer kunne fortelle at det som ble vist på skjermen var ingenting i forhold til hvor ille det faktisk var!

O-Bee & Dan Hee

Vi fikk også snakket om  kjendiser Omer har hengt med, vi fikk bekreftet at Omer er nøøøørd, og han tok seg også tid til å besvare noen av lytternes spørsmål.

Det meste kan du se i denne videoen:

Jeg må si at dette var et utrolig hyggelig besøk. Omer er en veldig hyggelig og sympatisk fyr som har opplevd mye spennende på sine 25 år.

Omer løper fra radiostudio til radiostudio for tiden – så det var ekstra hyggelig at Omer selv sa i det vi rundet av intervjuet at dette var det absolutt beste intervjuet han gjort i dag 🙂

I morgen kommer forresten Linni Meister en tur igjen kl. 15:00, så få med deg det!

Her er også opptredenen Omer gjorde sammen med Genevieve Jackson på Skavlan!

Hva synes du om «All Around The World»? Hit eller shit?

Rasmus Seebach – dansk er ulogisk!

I går, onsdag 03.03.11 besøkte Rasmus Seebach meg i studioet. Rasmus er faktisk Danmarks mestselgende artist i ´09 og´10 så det er ingen hvemsomhelst dette her!

Rasmus kommer fra København og jeg skal ikke nekte for at jeg synes dansk er ganske vanskelig å forstå – og det hadde ikke Rasmus noen problemer med å forstå. Faktisk gikk han så langt som å si at dansk telling er helt ulogisk!

Her forsøker Rasmus å lære meg å telle på dansk (håpløst case….):

Rasmus var en hyggelig kar og delte også ut tre eks av sitt album inneholdene Voice-hitten «Natteravn» til tre heldige vinnere!

I dag kommer Omer Bhatti aka O-Bee innom for å snakke om alt annet enn Michael Jackson i hvert fall 🙂

Jeg spiller den nye singelen han gjør sammen med Genevieve Jackson «All Around The World» og prater med ham en hel time på The Voice i dag fra kl. 15:00 – heng med!

Ikke glem at du kan skrive spørsmål du vil jeg skal stille ham enten her på bloggen eller på The Voice sin Facebook side!

Vi høres på radioen din!