Skjer om dagen da?

En ting er i hvert fall sikkert – jeg har IKKE fritidsproblemer, om noen skulle være inne på den tanken. Siden mandag har jeg jobbet i hjemmestudioet mitt hver kveld til rundt midnatt – så jeg har knapt sett noe annet enn mikrofoner og wav-filer hele uken. MEN – jeg klager ikke, jeg synes det jeg gjør er så moro at jeg holder gladelig på døgnet rundt jeg altså.

I går tok jeg meg en liten times pause etter sendingen på The Voice og så «Norges Beste Fighter» på Viasat 4 – og fyttibøtta, DET skal jeg følge med på fremover. Jeg elsker kampsport, og selv om jeg synes det var leit at den eneste Taekwondo-utøveren gikk ut allerede i første program, så er dette en sikker vinner på TV´en min fremover.

Jeg har hatt noen hyggelige besøk på radioen denne uken da.

Gabrielle er endelig plateaktuell, og kom innom for å snakke om den nye skiva «Mildt sagt». Alltid hyggelig med Gabrielle på besøk – selv om hun var litt adhd denne gangen, som ganske tydelig fremgår av bildet.

Kjenner du igjen disse to gutta da?

Det er Dansken og Finger´n som du kunne se på TV´en i fjor, i det de gjorde alle mulige «ikke helt vanlige» ting som å tisse på strømgjerde, henge seg opp i kroker o.l. Nå er det TV-aktuelle igjen med programmet «Onkel Amerika», hvor de reiser over til Amerika for å finne ukjente slektninger av kjendiser. Kjenner jeg gutta rett er det absolutt verdt å få med seg. Finger´n lovte imidlertid at han IKKE blir hengt opp i kroker denne gangen.

Her er flere TV-aktuelle folk:

Du kjenner sikkert igjen Gunnar «Greve», som bl.a. var dommer i, ja det var vel Idol eller X-factor? En av de i hvert fall. I hele fjor hadde han et kamerteam som fulgte ham for å lage TV-serien som har premiere i kveld (torsdag) på TV2 «I Grevens Tid». Han kunne fortelle at å ha et TV-team hengende etter seg et helt år er ikke utelukkende gøy. Jeg har bare forsøkt i en to måneders tid, og skjønner hva han mener 🙂

Disse har du sett før:

Atle Pettersen og rapperen Rex har teamet opp i låta «Amazing» og den låter faktisk ganske så amazing. Mange husker kanskje fjorårets besøk fra Rex hvor han droppet denne freestylen. Siden dette er noe han kan lot jeg naturligvis ikke sjansen gå fra meg, så han måtte pent legge en ny freestyle. Seansen er filmet, så, så fort jeg får tid til å redigere dette sammen, skal du få se hvordan det gikk.

Nå er det snart helg – og godt skal det bli kjenner jeg – men først, hjem å jobbe videre i hjemmestudioet!

Håper du har hatt en fin uke så langt – og husk; i morgen er det HELG!

 

 

LidoLido FTW!

Som et apropos til mitt forrige «oppløftende» innlegg – «Even the sky is NOT the limit!» – så du Peder aka LidoLido på Senkveld i går? Ikke? Du gikk seriøst glipp av noe STORT! Shame on you – but not for long, se hele opptredenen her:

Moro å se at han hadde med seg en dame ikke helt uten talent og looks, nemlig Rikke Normann, som det også skal bli spennende å følge fremover.

At denne karen har funnet sin plattform her i livet er hevet over enhver tvil! Dette er en kar som setter seg ned for å skrive, og lar det som kommer, komme, om du skjønner hva jeg mener. Du ser det og føler det, dette er genuint og ekte! Ikke noe tilgjort, ikke noe han gjør for å tjene penger – this is the real deal baby, and I LOVE it!

LidoLido er rett og slett et tilfelle hvor «The sky definitely is NOT the limit!». Om han får den backupen fra plateselskapet og managere han fortjener – ligger verden klar for hans føtter.

LidoLido – listen up: «Senkveld er såvidt starten. Jeg gleder meg til å se din opptreden på «Late Show with David Letterman» – og jeg veit du ikke kommer til å skuffe!»

 

 

Even the sky is NOT the limit!

Før jul i fjor, hadde jeg besøk av artisten FloRida på jobben. Jeg spurte ham om hva slags råd han ville gi til andre i forhold til å følge sine drømmer, og til det sa han noe som jeg synes var vise ord:

«Ha ALLTID tro på deg selv. Andre mennesker vil digge deg eller disse deg – det er IKKE det viktige. Ha alltid tro på deg selv og vit hva DU vil. ALDRI gi opp. Put God first and you can go past the sky – the sky is not the limit!«

La det være dagens oppløftende ord. Ha en deilig lørdag!

 

 

Jeg var kanskje LITT uheldig med den kommentaren eller?

I dag hadde jeg to ganger Spellemann-vinner Lars Vaular på besøk. Det begynner jo nærmest å bli en vane, så jeg foreslo at han vel like så godt kunne flytte inn i studioet.

(Dette bildet er tatt tidligere, åpenbart før jeg mistet noen kilo i fjor)

Du har kanskje fått med deg at Lars og hans utkårede venter barn? Vel, det gjør de i hvert fall, og jeg måtte så klart spørre litt om det – og det var da den, kanskje, noe uheldige kommentaren falt.  Ja, du kan jo høre selv:

Man kan vel ikke si annet enn at Lars parerte den ganske kjapt – og det hele ble i grunnen ganske så vittig 🙂

 

O du hektiske tid!

Skal ikke nekte for at det til tider kan gå ganske hektisk for seg som 6-barnsfar med to jobber altså. De siste to ukene har jeg stort sett hatt oppdrag i firmaet mitt Hagen Media bortimot hver eneste dag. Det betyr at jeg kommer hjem fra jobb, hiver i meg middag. Prøver å bli med på mest mulig legging av barn, før jeg forsvinner inn i «hula mi» – populært kalt mitt hjemmestudio – og blir værende der til rundt midnatt. Det fine med det er jo naturligvis at det blir penger av det, «ka-ching» har jeg ingenting i mot, det andre fine med det er at jeg synes at å jobbe med voiceover er så utrolig moro at det plager meg ikke i det hele tatt om jeg må sitte til et godt stykke utpå kvelden.

Ellers på jobben har jeg jo hatt noen hyggelige besøk i løpet av den siste tiden. I forrige uke, i forkant av premieren til «The Voice – Norges Beste Stemme» hadde jeg to av dommerne, utrolig søte Hanne Sørvaag og Yosef på besøk. De hadde store forventninger til premieren og programmet som sådan, så de klarte å heve mine forventninger også – og dessto morsommere er det jo da at jeg må si at mine forventninger i høyeste grad ble innfridd! Jeg synes programmet rett og slett var kanonbra og kommer til følge med fremover!

Beklageligvis er ikke iPhone-kameraet særlig bra på innebilder – men jeg regner med du ser hvem jeg står med.

Litt moro var det forresten da Yosef fortalte meg at han så for seg med-dommer Sondre Lerche som en som kunne vært avbildet på coveret til siste Sølvguttene-skiva, men som overrasket ham veldig når han først begynte å melde utover i programmet, for det gjorde han virkelig! Utrolig moro!

I dag hadde jeg en av norges beste musikere, LidoLido, på besøk. Jeg har sagt det til ham, OG til plateselskapet hans, at jeg blir mektig sur hvis ingen hjelper Lido og «breake» i utlandet. Han er rett og slett for stor for lille Norge! Den mannen er et musikalsk geni, etter min mening!

Vi snakket om nye skiva hans, som slippes i morgen fredag 03.02.12 – og jeg har også fått fikset slik at du skal få sjansen til å vinne et signert eks så fort jeg får de tilsendt. Denne skiva gleder jeg meg veldig til å høre må jeg bare si!

Alltid hyggelig med LidoLido på besøk, som alltid anbefaler vaniljeis med cola over, som er hans favoritt. Jeg for min del holder meg til Ben & Jerrys altså. Det har kommet en ny (tror jeg) smak, som heter «Nordic Water Peace», som bare er så sinnsykt god. Jeg og kona dyttet i oss en eks av den til «The Mentalist» – det eneste TV-programmet vi forsøker å få med oss i løpet av uke, i går kveld.

Denne er SÅ god den. Så sjekket jeg litt på kaloriene etter boksen var tom og…. vel… du kan si at jeg spiste ca 800 kcal i går kveld, og det er mer enn antall kalorier det burde være i en hel middag – men det verste er at det var verdt det 🙂

I kveld skal jeg faktisk IKKE jobbe – det blir nesten litt uvant. Nest eldste dattera mi har bursdag i dag, blir 7 år, så det blir vel en hyggelig middag når jeg kommer hjem tenker jeg, også driver jeg og lurer litt på om jeg skal prøve å komme meg på trening igjen i dag. Det blir veldig lite tid til trening, men i dag KAN det hende at det praktisk lar seg gjøre i hvert fall. Vi får se!

Jeg ønsker deg i hvert fall en deilig torsdags kveld, og har dagen/uken vært tøff så langt, så tenk på at i morgen er det faktisk helg igjen 🙂

(Edit: og akkurat i det jeg postet dette innlegget tikket det inn en mail med et oppdrag. Ja, ja, ikke så stort denne gangen da i hvert fall) 🙂

 

 

Steve-O fra Jackass – akkurat like gal som du tror!

Bare en liten forsmak på hva du skal få mer av så fort jeg rekker. Denne karen stakk nemlig innom jobben min i dag og jeg, ja, lo meg skakk!!!

Mer om det siden altså. Det har vært en kjempefin dag i dag. Steve-O og jeg har ledd godt sammen, han har ikke så rent få historier på lager for å si det mildt. Ikke glem å få med deg Steve-O live på Folketeateret i Oslo i morgen, lørdag, Ricks i Bergen på søndag og på Hall Toll i Stavanger på mandag.

Jeg har også fått besøk av min klokke-sponsor fra Hæmmer klokker som ga meg en klokke i dag, du MÅ sjekke Hæmmer på nettet – helt sinnsykt kule klokker og jeg lover å fortelle mer om det senere. Og plutselig så jeg Marit Larsen i gangene. Det er hundre år siden sist jeg snakket med henne – tror det var når hun og Marion fortsatt var i M2M, så jeg måtte jo hilse på og mimre litt da:

Marit er så søt og da vet du – og likte den nye  Hæmmer-klokken min, så klart 🙂

Det har absolutt vært en herlig dag så langt – og ennå er den langt fra over. Nå skal jeg gå i gang med denne ukens Fredagspraten hvor du skal få bli bedre kjent med en internasjonal artist som er i Norge akkurat i dag…. bare heng med!

 

 

Steve-O fra Jackass kommer innom i morgen!

Heisann godtfolk!

Jeg fikk en gla´melding under sendingen i dag. Steve-O, Mr. Jackass himself, har lyst til å stikke innom meg på jobben i morgen…

…og jeg er ikke vondt å be jeg. Klart han skal få komme innom meg liksom. Han vil visst snakke om sine stand-up shows han skal holde i Norge. Ryktene sier at han har med seg noen billetter også som jeg skal dele ut, så det kan være greit å følge med i morgen der altså! Det morsomme med Steve-O er at han var jo ganske godt på kjøret tidligere med dop og alkohol, (dvs. akkurat det er ikke det morsomme) men nå har han angivelig vært nykter i 3 år! DET synes jeg han skal ha kudos for! Klapp på skulderen mann!

Vel… jeg burde jo nesten funnet på noe litt uten om det vanlige med ham – har du noen tips?

Jeg kommer ikke til å rekke å tenke på noe for jeg må jobbe i hjemmestudioet i hele kveld. Skal lese inn movie trailer som kommer på TV´en etterhvert.

Forresten, i går byttet jeg minne på MacBook Pro´en min.. ja, JEG gjorde det selv ja. Jeg som ikke akkurat er Mr. Handyman – men det var jammen meg unnagjort på bare noen minutter det og nå er MacBooken dobbelt så mye minne rikere og enda deiligere enn før. Jeg tror faktisk jeg er litt forelsket i den…..

Hmm.. snakke med lege der altså…

 

 

Flo Rida stikker innom…

Juppsann! Neste uke kommer Flo Rida til Norge – og i den anledning har han ytret ønske om å få stikke innom og hilse på meg. Jeg måtte naturligvis sjekke opp svarteboka for å se om jeg i det hele tatt hadde noe som helst tid å avse til ham, og klarte å finne et lite smutthull, så han ble veldig glad for det da!

Hva skal jeg finne på når han kommer da tro? Bryte håndbak med ham kanskje? Han er da ikke SÅ stor – eller?

Neida, det blir sikkert koselig det.

Du kan være med på å lage intervjuet forresten. Hva ville DU spurt Flo Rida om om du fikk sjansen, og det får du nå – gjennom meg. Hva vil DU jeg skal spørre Flo Rida om?

Her er hans siste musikalske tilskudd – mens du tenker på hva jeg skal spørre ham om:

Tror dette blir moro jeg 🙂

 

Lars Vaular om hester og vinnere som skal se Snoop!

Det er som nevnt Crazy Days om dagen! Masse som skjer både på jobb og utenfor. På jobben har jeg de siste par ukene delt ut billetter for å se Snoop Dogg live på Oslo Spektrum i morgen, og akkurat DET er det mange som ville. Her er noen glade vinnere som har vært innom meg og hentet sine billetter:

I dag stakk tjommis Lars Vaular en liten tur innom meg for å prate litt om den nye singelen «Som i en siste dans«, som han gjør med John Olav Nilsen. Den er ganske så ulikt hva vi er vant til å høre fra denne karen, men den er fin så kjøp den du!

Jeg var forresten innom nettsiden til Lars for noen dager siden og oppdaget hans nye T-skjorte kolleksjon – og den bar preg av en ting……. hester:

Dette måtte jeg naturlig nok spørre ham om – og det skulle vise seg at Lars har en sykelig fascinasjon for hester – så det ble naturlig nok mye hestesnakk:

Lars slipper den 31. oktober sitt 4. album «Du betyr meg» – og han kunne fortelle at målet med hele skiva er at du som lytter ikke skal forstå noenting, og med teksten fra «Rett opp og ned» i bakhodet har jeg en mistanke om at han helt sikkert får det til helt fint!

Ja, her er den forresten om du skulle ha klart å glemme den:

Ja, ja – torsdag folkens, det nærmer seg jammen helg igjen! Skal du på Snoop eller?

 

 

Jeg satte Alexx Alexxander på hans største prøve så langt!

Alexx Alexxander kom innom meg igjen i dag. Jeg spurte ham om hvorfor han ikke bare tok med seg en flyttemelding med det samme – siden han nærmest bor i studioet mitt for tiden.. he he… MEN – han er jo en knakende hyggelig kar – og han har alltid et triks eller to på lager som du allerede har sett og kan se igjen her i innleggene Alexx Alexxander lurer meg og Alexx Alexxander lurer meg igjen.

I dag tenkte jeg å sette ham på en langt større prøve for å se om han kunne klare å imponere meg enda mer enn tidligere. Oppgaven jeg utfordret ham med var rett og slett å forsøke å trylle meg bort!

Uten å nøle tok han oppgaven og slik gikk det for seg:

Jommen klarte han det. Dette resulterte selvfølgelig i det reneste ramaskriket på jobben da det var kun kort tid til sendingen min skulle begynne – så full leteaksjon ble igangsatt, men uten hell. Alexx Alexxander fikk så en overhøvling av sjefen min og klar beskjed om å få meg tilbake og klar i studioet innen sendingen begynte….

Og det gjorde han – og det beste av alt; det gjorde ikke vondt å bli tryllet bort heller!

I kveld skal jeg ta meg noen av kidza og se showet hans «A Night of Illusions» på Edderkoppen i Oslo en gang til – rett og slett fordi det var gøy, (og litt fordi Alexx ga meg billetter da) 🙂

Husk at du kan se showet hans du også, i dag, fredag og lørdag og ikke minst siste helgen i oktober, dvs fra den 27. og ut helgen – jeg anbefaler og har allerede gitt showet hans terningkast 5!

Har du planer om å se «A Night of Illusions»?