Madelaine G – litt eye-candy!

Madelaine G var hun som elget seg rundt på scenen under showet til Alexx Alexxander og som gjestet bloggen min i oktober i fjor (se link).

Hun nevnte da at hun jobbet hardt i studio og nå er hun straks klar for å slippe musikkvideoen. Ettersom Madde er en god venninne av meg, tenkte jeg at du skulle få litt eye-candy på en fredags ettermiddag, den 13. og greier (uhuuuu) – så her er en liten forsmak på Madelaine G – I´m On Fire:

Hva synes du?

En liten tirsdagslåt…

Jeg vil starte med å takke for alle hyggelige gratulasjoner etter gårsdagens innlegg, både på Facebook og her på bloggen. Så sant det ikke var en av disse som ble brukt:

venter vi altså nr. 7 en gang i november, mest sannsynlig. Jeg tror det kalles «Liv i leiren» eller noe slikt. Like moro og spennende er det i hvert fall hver gang!

Uansett – jeg kom over denne gruppen her, som er en gruppe jeg ikke har noe kjennskap til fra før må jeg være ærlig og si, men jeg syntes denne låta var såpass kul at jeg ville dele den med deg. Dette er Marina & The Diamonds med «Primadonna»:

Så ønsker jeg deg med dette en deilig og solfylt tirsdag, slik ser det forresten ut utenfor mitt studiovindu akkurat nå:

 

 

Rex feat Atle Pettersen

Rex og Atle Pettersen var innom meg denne uken og snakket om låta «Amazing» og ikke minst musikkvideoen som de spilte inn på Island. Rex gjorde også en amazing freestyle med koring på sparket av Atle, som jeg filmet og skal legge ut så fort jeg får redigert det ferdig.

Og her er resultatet etter Islands-turen:

 Hva synes du om «Amazing?»
 

 

Fredagspraten: – jeg gikk for tunge med en gang! Møt Tommy Fredvang!

Da har jammen en ny uke gått – og det er igjen dags for å innlede en ny helg med en ny utgave av «Fredagspraten» her på The Glamorous Life.

I dag er det hunken Tommy Fredvang du skal få bli bedre kjent med, mannen som smeltet mang et kvinnehjerte da han deltok i X-Factor for et par år siden, som siden både har laget mat på TV og ikke minst danset på TV – nå vil han helst se sin nye musikkvideo på TV – så ofte som mulig.

Les mer

Sjekk Dreamon dreper det i freestyle!

Dreamon er en kar som har kost seg i hjemmestudioet sitt på Manglerud i Oslo i 7 -8 år, men som nå er klar for å komme seg ut og frem her i verden.

Jeg inviterte ham inn til sendingen min tidligere denne uken hvor jeg bl.a. spilte hans nye singel «Closer» – men så klart satte jeg han på en liten prøve også – freestyle live på radioen!

Slik gikk det:

Hva synes du? Fett, ikke sant?
 

 

Siri Nilsen – marry me!!!

Oppsss… jeg bør kanskje være litt forsiktig med den innledningen der med tanke på at jeg faktisk kjenner typen hennes, og forsåvidt er «well taken care of» selv også 🙂

Uansett, som jeg har nevnt tidligere er jeg musikalsk alt-eter. Jeg, og jeg vet mange andre også, ble fullstendig blåst av stolen da lille søte Siri gjestet Senkveld på fredag sammen med sin legendariske far Lillebjørn Nilsen, som jeg faktisk trodde het Lillebjørn (han heter faktisk Bjørn Falck Nilsen). Sammen fremførte de tittelkuttet på nye skiva til Siri «Alle snakker sant«, begge på ukulele, noe som i seg selv egentlig tilsier at det ikke appellerer så veldig til meg – men joda, det gjorde det så absolutt.

Her er låta:

Siden fredagen har albumet hennes rullet og gått på repeat på min iPhone, og jeg kan si med hånden på hjertet at det er ikke EN låt jeg ikke liker på skiva.

Jo – forresten, én ting irriterer meg litt med albumet – at det ikke er lenger! Jeg kunne hørt på Siri i timesvis, og det gjør jeg også forsåvidt!

Jeg har prøvd å få tak i Siri, men hun er naturlig nok fryktelig opptatt disse dagene, men jeg tror faktisk jeg skal klare å huke tak i henne til uken så heng med om du er like fan som meg 🙂

Hva synes du om musikken til Siri? Er du overrasket over at jeg er så fan av slik musikk?

Shackles har endelig sluppet videoen!

Dere husker sikkert Lwam og Charlotte i Shackles som gjestet Fredagspraten her på The Glamorous Life for noen uker tilbake.

Da leverte de ikke minst en glimrende live fremførsel av singelen «Overtime» som beviste en gang for alle at disse jentene kan sakene sine.

Nå har endelig musikkvideoen til låta kommet og vi må jo bare sjekke den ut:

Spør du meg synes jeg Lwam og Charlotte er super talentfulle og de ser jo smokin´hot ut i videoen. Låta er også catchy så jeg gir jentene:

Hva synes du?

 

 

Konserttid – The Baseballs!

Jobbdagen er over – men jeg sitter her ennå og venter på at klokken skal passere 20:00 – for da åpner dørene på John Dee, og dit skal liksom jeg da for å se The Baseballs i kveld. For å si det rett ut – det skal bli utrolig digg å bare slappe av og nyte litt morsom musikk i kveld… er litt sliten i hodet av masse jobb og andre ting jeg går og tenker på om dagen – så litt seriøs avkobling i kveld er kjærkomment!

Her er låta som gjorde at jeg oppdaget The Baseballs:

Denne her er jo også litt kul da:

For ikke å nevne denne:

Jeg tror dette kan bli morsomt jeg 🙂

Vel – jeg fyker avgårde men vil bare ønske deg en deilig tirsdagskveld!

 

 

Så greit med kontakter….

Tirsdag 18. oktober kommer en gruppe til Norge du kanskje blir overrasket over å høre at jeg har sansen for. Slik ser de ut:

Jess da – dette er The Baseballs fra deres opptreden da jeg var på «Allsang på Grensen» i sommer da jeg forvillet meg ned til Halden.

Uansett – jeg sendte en mail til plateselskapet og spurte om et par billetter til konserten, har nok av andre ting å bruk penger på bl.a. en ødelagt oppvaskmaskin, og dette er svaret jeg fikk:

Så da blir det konsert da – Y a Y!

Og om du ikke kjenner så godt til The Baseballs så får du en liten smakebit her, med deres versjon av Martin Solveig hitten «Hello»:

Jeg synes gutta er veldig morsomme jeg da…

Hva synes du om The Baseballs? Skal du på konserten?