Latter on tour i kveld!

I dag hadde jeg besøk av stand-up komiker og lege Jonas Kinge Bergland på The Voice, i anledning kveldens premiere på turnéen «Latter on Tour» som starter på Latter i Oslo.

Tidligere har jeg både hatt besøk av Andre Jermann og Jonna Støme, som i tillegg til Sigrid Bonde Tusvik også deltar på turnéen.

Elskverdige som disse komikerne er, og fullt vitende om at jeg er en 6-barnsfar som aldri har tid til å oppleve noenting har de gitt meg to billetter til kveldens premiere – som jeg gleder meg til. Jeg fikk jo også billetter til Julelatter 2010 – men klarte jo å bli syk så det gikk jeg glatt glipp av! I dag er jeg heldigvis frisk, så i kveld bærer ferden til Latter for en forhåpentligvis god LOL!

Latter on Tour: Jonna Støme, Andre Jermann, Jonas Kinge Bergland 6 Sigrid Bonde Tusvik.

Jeg er ikke ofte på stand-up men har da sett noen show, og det er nok ikke alle stand-uppere jeg synes er like morsomme, men jeg er spent på kveldens forestilling og stiller med et «åpent sinn» og lyst til å le 🙂

Digger du stand-up? Har du noen favoritt stand-up´er?

Legg inn en kommentar