Min vurdering av Latter on Tour!

Jeg må innrømme at jeg er litt småtrøtt i dag etter en litt sen kveld i går da jeg var på premieren på» Latter on Tour» på Latter i går kveld.

Latter on Tour-premieren på Latter. Høyre øverst: Jonna Støme, Venstre nederst: Sigrid Bonde Tusvik som Anne Anka, Nederst til høyre: Hele crewet!

Så, hvordan var gårsdagens premiere? Vel, det var ikke helt utydelig at det var premiere for å si det sånn… Litt fomling her og der, litt manglende punch-lines, og en face-rape av Andre Jermann som vel ikke helt tok av, selv om idéen strengt tatt ikke var så verst. Tanken var at komikerne, Sigrid Bonde Tusvik, Jonna Støme, Jonas Kinge Bergland og Andre Jermann måtte trekke lodd om hvem som skulle face-rapes og loddet falt på Andre. De andre komikerne bestemte så hva han skulle skrive på statusen sin som ble: «Shit, jeg har akkurat fått vite at jeg har en sønn på 6 år – hva gjør jeg?». På slutten av showet skulle man da se på reaksjonene fra hans FB-venner.

Det morsomste med det stuntet var at Andre var uheldig i det han logget inn på sin FB-konto og viste for en fullsatt Latter sitt brukernavn og passord 🙂

Kort fortalt vil jeg si at gårsdagens gjest på The Voice, Jonas Kinge Bergland, var den som absolutt utmerket seg mest på scenen med tighte jokes på rekke og rad med mange morsomme poenger og punchlines. Jonas debuterte også som sanger, og sang en sang om hvor ille det kan bli når man forsøker å ta vare på alle mulige minner etter det siste forholdet. Ganske morsomt!

Sigrid Bonde Tusvik er rutinert og hadde også mange morsomme jokes, og hadde også en parodi på Anne Anka som var passelig morsom.

Jonna Støme leverte også bra, men som han selv poengterte på scenen trenger han bl.a. en punch-line til en noe lang fortelling om en observasjon han gjorde på Halden-toget forleden. Ellers er det det å si om Jonna at han nok er sykelig opptatt av det kvinnelig kjønnsorgan!

Andre Jermann er nok den minst kjente i denne kvartetten, og virket også mest fomlende og minst sikker på scenen. Andre fungerte som en konferansier på showet og leverte jokes, som ikke alle virket like gjennomtenkte, og som han selv ironisk kommentere på scenen «Dette er MIN kveld merker jeg!» – MEN han skal få poeng for måten han snakker til og med publikum på – det var hans sterkeste side i går.

Jeg leser forresten på Andres facebook i dag at det blir MANGE forandringer på showet til neste visning så her er alle mulighetene til stede for en skikkelig fulltreffer.

Kan også legge til at det noe overraskende ikke var laget noe avslutningsnummer på showet – slik at når komikerne var ferdige med å lese opp de få reaksjonene face-rapen hadde fått, ble det bare til at de sa: «Ja, nå er showet faktisk ferdig!» Her må det jobbes!

Skal jeg gi terningkast på premieren – havner jeg nok midt på treet:

Men, alt i alt ble det absolutt en hyggelig aften med en god latter i ny og ne, men jeg er overbevist om at showet blir flere hakk bedre når jeg nå vet at komikerne jobber på spreng med omskrivninger!

Har du tenkt deg på Latter on Tour?

Et svar på “Min vurdering av Latter on Tour!

  1. Tilbaketråkk: Oppsummering av uken! « Dan R. Hagen

Legg inn en kommentar