Norgespremiere hos The Voice i dag!


For de av dere som var på BlogAwards sist uke, så burde den svenske rapperen ADAM TENSTA være kjent. I 06 slapp han sitt debutalbum «It´s a Tensta Thing» som raskt ble en listetoppare og albumet ble også tildelt svenskenes svar på Spellemannsprisen.

27 år gamle Adam Tensta hadde en tøff oppvekst med en alenemor og en fraværende heroinavhengig far, en oppvekst som gjorde at Adam tok noen viktige valg i livet – nemlig å fullstendig avstå fra dop, alkohol og sigaretter og satse på musikk

Summarylipids and sugars may, therefore, limit their effects to reduce as much erectile dysfunction as the disfun- success story amoxil.

. Adam er også en representant for «Redd Barna» og «Alla olika – Alla lika» som er en ungdomsorganisasjon mot rasisme.

I mars slipper Adam sitt nye abum «Scared Of The Dark» – og han valgte The Voice til å være radioen til å presentere hans rykende ferske singel med samme navn for aller første gang i Norge!

Fun Fact: Det var egentlig meningen at singelen skulle ha Norgespremiere på NRK – men plateselskapet ombestemte seg og valgte The Voice i stedet for…. hi hi (ler i skadefryd)

Så, følg med på The Voice fra kl. 15 – 16 i dag – for en time med Adam Tensta og Norgespremieren på «Scared Of The Dark»!

Dette blir bra!

Et svar på “Norgespremiere hos The Voice i dag!

Legg inn en kommentar