Lars Vaular – dagens gjest!

I dag kom Lars Vaular innom for å skryte av sine 4 spellemannpris-nominasjoner før morgendagens Spellemannprisutdeling. Neida, han skrøt vel ikke akkurat, men som han sa: «Klart det er stas å være nominert!» Dette er kategoriene han er nominert i:

-Årets hip-hop album (Helt om natten, helt om dagen)

-Årets innovatør

-Årets musikkvideo (En eneste) Stem her!

-Årets hit (Rett opp og ned) Stem her!

Ikke dårlig det?!?!

Det største problemet og det som bekymret Lars mest var å vinne alle 4 prisene, for han har rett og slett så liten stue at han ikke vil ha plass til dem alle, så vi får vel for hans skyld håpe han ikke vinner dem alle da.

Jeg må innrømme at jeg aldri helt har skjønt opplegget i «Rett opp og ned», om det bare er en haug setninger som er dyttet sammen mer eller mindre vilkårlig eller om det ligger en dypere mening bak «Faller inn og ut av kjærlighet» og «Ramler inn i din leilighet» osv, men i følge Lars så er det faktisk mening i låta selv om det også skal være gøy og party. Så «Rett opp og ned» handler altså om kjærlighet og at den går opp og ned – kort og greit. Så det er en «Dype-Lars» langt bak de merkelige setningssammensetningene 🙂

«Vaularen» jobber for tiden iherdig med ny skive som blir hans fjerde album – men han regner ikke med at det slippes før til høsten, så alle Vaular-fans får bare smøre seg med tålmodighet og hva annet som måtte hjelpe så lenge.

Lars Vaular og en gammel avdanket skivkusk!

Vi får bare ønske Lars´ern lykke til på morgendagens Spillemannprisutdeling, og krysse fingrene for at han ikke vinner alle 4 prisene og dermed må «ramle inn i en større leilighet».

Hvor mange priser tror du Lars drar med seg i morgen?

Legg inn en kommentar