Bugge og Knut Yrvin – videobloggDet går litt trått med bloggingen om dagen, som jeg bare får skylde på fint vær, masse jobb og annet

Mean sildenafil plasma concentrations measured after the administration of a single oral dose of 100 mg to healthy male volunteers is depicted below: Figure 1: Mean Sildenafil Plasma Concentrations in Healthy Male Volunteers.• Testosterone sildenafil 50mg.

. Uansett og nok om det!

Rett før påske hadde jeg besøk av Bugge, fra duoen Robin og Bugge, sammen med Knut Yrvin, som du sikkert husker fra fjorårets «Norske Talenter». Gutta kom for å snakke om den nye musikkvideoen til Robin og Bugges nye «Monster», hvor Knut Yrvin er med

Symptoms are sildenafil 50mg 14PHYSIOLOGY OF ERECTION.

.

Bugge og Knut - to gladgutter!

Knut fikk også vist sine kunster i studioet i det jeg spilte den nye singelen – og slik gikk det:

Og slik ser det endelige resultatet av musikkvideoen ut:

FYI: Vokalisten Christina Skaar, som synger helt rått på låta, stikker innom meg på torsdag til uken, så få med deg det. Det viser seg nemlig at flere låter Christina er med på å synge på får masse radiospilling i USA. Vi sjekker ut mer om dette til uken.

Hva synes du om Robin og Bugges nye låt «Monster» – og ikke minst Knut Yrvin?


Et svar på “Bugge og Knut Yrvin – videoblogg

Legg inn en kommentar