Christina Skaar, dagbok fra Stargate Masterclass i New York – dag 2!

Christina Skaar er i dette øyeblikk i New York for sammen med artister som O-Bee, Anine Stang, Samsaya og LidoLido m.fl få oppleve to dager med Stargate Masterclass. Hun forteller deg her gjennom min blogg hvordan oppholdet i «The Big Apple» arter seg.

Her er dag 2:

Tirsdag 10.05.2011

I dag ble jeg vekket kl 07.30 og var utrolig irritert. Jeg kunne vel få sovet til 09.00 hvertfall! hehe…. Dagen startet med mamma´s nettopp innkjøpte «frokost» på sengen og vi var heldige med været i dag også. Kaker og baguetter som smakte boller, herregud.. alt smaker jo sukker her nede!

Så det ble en kjapp tur innom Subway (som jeg kjenner igjen fra Norge) og noen ordentlige baguetter der istedenfor 🙂 Deretter tok vi turen til Empire State Building. Vi har virkelig vært noen skikkelige turister i dag – eneste vi manglet var sokker i sandalene og rumpetaske!

For å komme oss inn der måtte vi også igjennom en ordentlig sikkerhetskontroll, for så å ta to ulike heiser opp til toppen (Hele 86 etasjer).

Der inne står vaktene et 8 timers skift nesten helt stille, hvor de bytter posisjoner ca hver 2. time, vakten vi snakket med var overlykkelig over at vi kom å snakket med ham, fordi han kjedet livet av seg.

På toppen var det en fantastisk utsikt over hele byen, hvor vi hadde mulighet til å ta bilder fra alle sider (hvilket jeg også gjorde).

Da vi kom ut igjen traff vi på noen veldig søte «police officers», og som den fotogene (øhh..) jenta jeg er, krevde jeg jo selvfølgelig et bilde med dem, noe de var mer enn villige til å være med på.

Taxi var umulig å få tak i, så vi tok den første «yellow-cab`en» vi fant… en sykkel med en vogn hengende bak. Så den tok vi videre og ble sluppet av ved Madison Square Garden.

Pappa sliter med vond rygg, så mamma ble sendt til et Pharmacy for å kjøpe smertestillende, imens pappa og jeg tok oss en tur innom Starbucks og koste oss med Frappuchino.

SÅ begynte den store «makeoveren», pappa skulle få en ny «look», så vi slapp å se ut som en familie tatt rett ut fra Fleksnes. Etter hans store forandring så jeg tydelig at han trivdes mye bedre med seg selv og gikk med hevet hode bortover gaten…… helt til vi fant ut at han så ut som Charlie Chaplin bakfra. Buksene var jo ALTFOR korte! (Red.anm: Det er jo den nye moten det nå Christina!!)

Turen gikk videre til en Irish Pub, jeg hadde jo selvfølgelig lagt igjen bankkortet mitt på hotelrommet og fikk ikke lov til å bestille en Budweiser, noe jeg har hørt er et «must» å kjøpe her nede. Så jeg tok til takke med en kyllingsalat til lunsj istedenfor.

Så begynte endelig shoppingen, noe jeg hadde sett fram til og gledet meg til lenge! Vi gikk litt rundt i 5th Avenue, før vi tok en yellowcab (en ordentlig en denne gangen), bort til Soho.

Det var et kjempefint strøk, med velkledde mennesker overalt. Det var deilig å ha noen på min størrelse rundt meg, var virkelig noe annet enn den følelsen jeg får hver gang jeg går ut av hotellet vårt midt i Chinatown.. hehe… Vi spaserte oppover mot Broadway, hvor jeg så de feteste utstillingsdokkene i et vindu jeg har sett i hele mitt liv, så de måtte jeg jo selvfølgelig ta bilde av!

Og til slutt fikk jeg et tips om en butikk jeg kunne finne noen av de klærne jeg var på jakt etter. Butikken het «Patricia Field» og er kjent her borte for å være «den butikken fra Sex & The City». Vi brukte noen timer på å finne fram, men jeg ga meg ikke, den butikken SKULLE jeg finne! Da vi endelig kom dit fikk vi hakeslepp, den så ekstremt «tacky» ut utenifra, men vi ga den allikevel et forsøk og gikk inn. Herregud så mye fete klær! Prisene var heller ikke så ille.. eller.. hvertfall i forhold til de andre butikkene vi hadde vært i tidligere i dag. Jeg endte opp med en kjole jeg tenker å ha på meg på et cocktail Party i Brooklyn i morgen, men for å se den må dere vente til mitt neste innlegg! Alle har hver sin smak, men jeg synes hvertfall den er hel råå! hehe…

I morgen kommer den store dagen! Gleder meg vilt!

Håper dere har det fint der hjemme, jeg storkoser meg!

 

(Dette er en feed fra blog.danrhagen.com)

4 svar på “Christina Skaar, dagbok fra Stargate Masterclass i New York – dag 2!

  1. Så gøy å høre at dere koser dere sånn, misunner deg noe helt sjukt. du er så heldig. men gleder meg alt 😉 klem lillesøs’

  2. Tilbaketråkk: Christina Skaar, dagbok fra Stargate Masterclass i New York – dag 4! « Dan R. Hagen

Legg inn en kommentar