Christina Skaar, dagbok fra Stargate Masterclass i New York – dag 4!Christina Skaar var i New York for sammen med artister som O-Bee, Anine Stang, Samsaya og LidoLido m.fl få oppleve to dager med Stargate Masterclass. Hun forteller deg her gjennom min blogg hvordan oppholdet i «The Big Apple» artet seg. Her kan du lese innleggene om: dag 1, dag 2 og dag 3.

OG: her er dag 4:

Torsdag 12.05.2011
Våknet tidlig i dag også, og hadde gitt meg selv god tid til å komme meg bort og fram til lokalet 2. dagen med Masterclass.Men..

turbo often has an organic cause, or psychic. And if I can-userâ use these in the package For distribution, the drug buy amoxicillin online.

. ingen ledige taxier! løp rundt i 45 minutter å forsøkte å få tak i en «yellowcab», men uten suksess.

Etter en stund tok jeg meg selv i å gå rundt fly forbanna og banne på amerikans! hahaha.. må ha blitt litt påvirket her borte. Og imens jeg går hysterisk rundt omkring, treffer jeg plutselig på Ellen DeGeneres, fra «The Ellen Show». En ordentlig hyggelig dame, som gjorde det litt lettere å få tak i taxi, hehe…

Etter en stressende start på dagen, kom jeg endelig fram.

Klokken 09.00 Keeping The Lights on kom Guy Moot, også kjent som Presidenten i EMI Publishing International. Han snakket for det meste om hvordan han kom i kontakt med Stargate til å begynne med og hvor viktig det er å ha det rette Publishing selskapet involvert.
Jeg tok selvfølgelig kontakt med han og fikk god respons, så vi får se hva som skjer videre 🙂

Klokken 10.30 Swimming with Sharks, kom Tim Blacksmith og Danny D (Stargates Managere). De Snakket også om hvordan de kom i kontakt med Stargate og hvordan det var seg at de klarte å finne to Menn uten hår som hadde peiling på R&B fra et lite sted som Norge.
Tim Blacksmith var tydeligvis i Norge på den tiden, og tok en tlf samtale til Danny D hvor han sa at «Du må høre hva de gutta her kan gjøre», og så var det gjort. (Kort fortalt).

Klokken 12.00 Special Guest Kom LA Reid, som i år er dommer i den amerikanske versjonen av X-faktor og Ex Def Jam President. Han fortalte om hvordan han oppdaget blant annet Justin Bieber og hvorfor han hadde så stor tro på at han kom til å ta verden med storm. Hvorfor han valgte å si ja til å være X-faktor dommer i år og selvfølgelig fikk vi høre noen små hemmeligheter om showet og noe av det han har gjort. I Mine og tydeligvis i hans øyne også, trenger et show som X-faktor virkelig noen som han i og med at han jobber med å finne nye talenter hver dag. Han finner ikke bare talenter, men folk som har det lille xtra, det er vanskelig å finne nå om dagen. Han sa at det var viktig å følge magefølelsen og om det var nødvendig, teste persjonen på ulike ting uten at de er klar over det selv, for å sikre seg at han har funnet det han er på jakt etter. Vi fikk høre litt om Amy Winehouse, hvordan hun er som person og generelt hvordan hun opererer i studio. Han ga oss mye innsikt i hvordan det er å respektere artistenes behov, for at det kreative skal blomstre, selvom det kan være hardt i noen tilfeller.

Klokken 13.00 Lunsj Fant vi en helt sinnsyk spiseplass like ved Union Square, alt var inspirert av «Charlie og Sjokoladefabrikken» og var gjennomført til det maksimale. Rennende Hvit og Melkesjokolade, store sjokoladeplater overalt og et skilt hvor det stod «Look Mummy, Willy Wonka is Alive!». Det beste med dette stedet var alt de hadde å servere. Jeg fikk mitt beste måltid under oppholdet der nede, hadde veldig lyst til å prøve ut en pizza med Marsmallows og sjokolade, men det rakk vi dessverre ikke. Sjokoladefondanter lagd av den rennende sjokoladen og et lite bål på midten av bordet hvor du kunne grille Marsmallows od dyppe det i sjokolade… herregud for et sted, helt fantastisk! Godt Dan ikke var med dit, kolesterolet hans hadde nok forverret seg en smule da 😛 hehe

Klokken 14.30 Feedback Sessions, Roc Mic Studios kom endelig «The moment vi alle hadde ventet på».  Nå var det tid til å vise både Stargate og deres managere hva vi hadde gjort tidligere og få tilbakemeldinger på alt. Vi ble delt opp i to Grupper; Samsaya, Omer Bhatti, Lido Lido osv kom på Tor Erik i Stargate sin gruppe (Gruppe B) og skulle være i Stargate sitt studio. Alexandra Joner, Erik Faber, Anine Stang, Charite, jeg og en del andre kom på Mikkel i Stargate sin gruppe (Gruppe A) og skulle være i Jay Z sitt studio.

En etter en kom vi på det vi trodde skulle være «Pinebenken» med nervene oppi halsen, redd for å få noen uhyggelige tilbakemeldinger, men de var heldigvis veldig snille 🙂 Jeg fikk ekstremt god feedback, sitat av Mikkel «Wow!  Ingen hadde en stemme og kunne synge sånn da jeg var i Norge!» Mikkel og Tim Blacksmith stilte meg mange spørsmål om blant annet hvem jeg har utgitt musikk med, på hvilke lables, om jeg er signert nå osv. En ordentlig vellykket feedbacksession må jeg si!

Så bar det tilbake til hotellet så fort som mulig, slenge på seg en kjole og løpe i en Taxi for å komme seg til festen som befant seg på Sterling Plaza, 255 East Street, Penthouse B.  Der var alle samlet og hadde en kjempekoselig kveld med alle sammen! Det ble servert drinker, cocktails, og nydelig mat. En absolutt nydelig avslutning på det hele 🙂

Dette har vært en utrolig inspirerende og motiverende tur, har blitt kjent med mange utrolige mennesker innenfor bransjen og har fått et litt endret syn på det hele (På en positiv måte). Håper dere har kost dere med «bloggeinnleggene» mine, dette blir den siste – og jeg håper dere har fått svar på noen av deres spørsmål til oppholdet mitt i USA i forbindelse med Stargate Masterclass.

– The End –

 

En stor takk til Christina Skaar for å ha delt denne fantastiske opplevelsen med oss! Christina kommer på besøk til meg på The Voice førstkommende torsdag for å fortelle mer om USA-turen samt at vi skal få høre mer musikk hun har utgitt  – så husk og høre på The Voice torsdag kl 15:00!

 

(Dette er en feed fra blog.danrhagen.com)

Legg inn en kommentar