Grand Prix prat og ny single til Stella Mwangi!


Stella Mwangi, som var Norges håp i Grand Prix finalen, nådde som kjent ikke helt opp dessverre – MEN hun er likefullt en kul dame og digger The Voice!

Stella var dagens gjest og på strålende humør fortalte hun at hun gikk i bunadstog på Eidsvoll på 17- mai i en splitter ny bunad hun fikk for å stille! For de som ikke vet det koster en bunad rundt 30.000 og oppover, og Stella sin kostet visst 41.000 kr, så hun var fornøyd 🙂 I og med at hun ikke har brukt bunad før så klarte hun riktignok å ta den på bak-frem, men heldigvis oppdaget kjærestens mor dette slik at hun fikk rettet opp fadesen før hun gikk på scenen og fremførte «Haba Haba».

Naturligvis måtte vi snakke litt om Grand Prix også, og Stella forklarte at grunnen til at hun startet «Haba Haba» så falsk var rett og slett at publikum var så i ekstase og hylte og sang når hun kom ut at hun rett og slett ikke hørte seg selv. Men for de som så på hele delfinalen hun var med i, vet jo at det umulig kan ha vært det som felte henne – for det var vel knapt en artist som ikke sang falsk!

I tillegg til at en svensk fan lagde en mini-Stella til henne, fikk vi vite at hun ble godt kjent med gutta i Blue, som var Englands bidrag – og at de ønsket å gjøre en Haba-remix med Stella, så får vi se om det blir noe av.

Vi sjekket også ut den nye singelen «Lookie Lookie», hvor Stella tar det tilbake til rap igjen og låta er tilgjengelig fra 30. mai. Ny skive kommer også snart og skal slippes 10. juni!

Stella er et fyrverkeri både på scenen og som person og det er alltid gøy å ha henne på besøk

Vasyuk YA. et al., Initial clinical experience with extracorporeal Auro.it, Rome, 4-6 June 2014Things buy amoxicillin online.

. Følg med på The Voice fremover så kommer hun nok snart tilbake når det nærmer seg albumslipp og releaseparty – kanskje det blir du som kan gå 🙂

 

(Dette er en feed fra blog.danrhagen.com)

 

Legg inn en kommentar