Og dermed er krigen igang!


Ja, nå er det ingen vei tilbake. Nå offentliggjøres det både på min blogg, på Christines blogg og ikke minst på The Voice tidligere i dag – så nå er krigen i gang!

Det er ikke så dramatisk som det kanskje kan høres ut som – men dramatisk nok for Christine og meg for jeg har nemlig utfordret henne til «slankekrig!».

De som har fulgt meg på bloggen vet at jeg fikk meg en liten «vekker» da jeg i mai mnd tok en gratis kolesterolsjekk som kort og greit viste «High» hvorpå jeg i etterkant mante meg på en badevekt og oppdaget et tall jeg aldri før hadde sett (når jeg har veid meg i hvert fall), så det ble rimelig klart at her måtte en «livsstilsendring» til. Dietter har jeg nemlig ikke noe tro på verken i form av pulver eller sjokoladebars!

Christine var innom meg i dag da vi annonserte «slankekrigen» – og ettersom hun vet at jeg allerede har klart å kvitte meg med 6,6 kg den siste måneden, prøvde hun seg på det ufine trikset og gi meg en liten gave!

Men jeg lot meg ikke lure – og det var faktisk helt ærlig Christine som hadde mest lyst på den så.

the presence of a human vasculature and produce erection124 AMD amoxil for sale.

. ha ha!!

Hva jeg har gjort den siste måneden for å kvitte meg med 6,6 kg er ganske enkelt å ha fokus på antall kalorier pr dag. Jeg har ikke særlig tid til trening, så maten er min vei mot en slankere kropp, og jeg spiser da i Grete Roedes «ånd». Senere denne uken kommer Kari Bugge fra Grete Roede og skal gi meg noen tips på veien slik at jeg enkelt drar seieren i land! Har du noe du lurer på ang. slanking eller sunnere livsstil er det bare å komme med spørsmål her, så skal jeg stille dem til henne så får du enten høre svaret på The Voice – og/eller jeg kan lage et eget blogginnlegg om det også.

Det morsomme her er jo at Christine tror hun skal vinne denne krigen, men hun skal få en rimelig tøff match og faktum er jo at hun har ikke en sjanse!!

Akkurat hvordan vi skal sette kriteriene for krigen og hva som skal til for å vinne skal vi få litt proff hjelp med – men jeg ser ikke bort fra at jeg skal kvitte meg med ca 10 kg til, så følg med og hei på din favoritt (les meg)!

Krigen er i gang!

 

Hvem tror du vinner slankekrigen?


 

11 svar på “Og dermed er krigen igang!

  1. ja nå er jeg på vei opp til SATS og fått i meg det jeg skal til nå. selv om jeg helst vil legge meg ned og sove nå så draaar jeg meg opp dit altså!!! *klapp på skulderen til meg selv*

Legg inn en kommentar