Prix Radio!

Tidligere denne uken ble det offentliggjort hvem som har gått videre i nominasjonsprosessen og faktisk blitt nominert til i de ulike kategoriene i radioens årlige Oscar-utdeling, Prix Radio. Jeg kan jo ikke si annet enn at det var både til stor glede og ikke minst overraskelse at jeg fant navnet mitt på lista, ikke bare en gang, men faktisk TO ganger!

Bare se her:

Moro!!

Det er jo moro å bli nominert, men at jeg som sender helt alene og gjør stort sett alt selv skal fighte mot to morgenshowteam som tross alt er flere mennesker sammen om produktet, synes jeg er litt snodig da. Men igjen, jeg ble i hvert fall nominert og det er jo et kompliment i seg selv, selv om jeg ikke skulle vinne.

Ja, så glad blir jeg av å være nominert i Prix Radio:

Så glad blir man med to nominasjoner!!

I september går Prix Radio av stabelen så får vi se da hvordan det går. Jeg ønsker i hvert fall alle de nominerte lykke til!

Da er jeg klar for langhelg kjenner jeg. I kveld skal jeg til en designer som jobber med header til den «nye bloggen» jeg skal launche om ikke lenge. Hun er kjempeflink og har allerede sendt meg noen veldig spennende forslag vi skal se videre på – så jeg er veldig spent på hva vi ender opp med.

Gleder meg forresten til å launche den «nye bloggen» – det blir en radikal forandring, for ikke å si forbedring av utseende og brukervennlighet – og det nærmer seg så; Stay tuned!

Ja, ikke glem å delta i konkurransen om å vinne signerte album fra Timbuktu! Sagolandet heter skiva og er veldig bra. Konkurransen finner du her…

God helg!

 

(Leser du dette på The Voice sine hjemmesider? Vennligst trykk her for å kommentere)

Et svar på “Prix Radio!

Legg inn en kommentar