Anine Stang – tisset i skoen!!

Anine Stang er en sprek og kul dame jeg oppdaget på MySpace (ja, MySpace ja.. du vet den siden man brukte FØR Facebook tok av?) for kanskje 5 år siden. Siden da har Anine hatt mange spennende musikkprosjekter gående, du har kanskje hørt «DinnerTime»? Anine har også vært med i noen episoder av «Oslo Girls» på VG-TV, om du er en av de som fulgte med på det.

Skulle du forresten lure på hvordan Anine låter live – kan du få et lite inntrykk her:

Anine synger Dinnertime hos Dan…

Anine er ikke vanskelig å få i gang praten på – og jeg fikk snakket med henne om hennes spennende tur til LA hvor hun bl.a. jobbet med gitaristen til Guns´N Roses og ikke minst om en noe spesiell heistur, hvor hun og vennegjengen endte opp i en liten fullsatt heis hvor ting utartet seg.

Hør mer om hva som skjedde her:

Anine i heisen….

Anine er en veldig spennende og svært talentfull dame som følger sin drøm, og snart er hun dessuten å se i NRK serien «Det Store Korslaget». Hun lukter forresten veldig godt også – hun hadde på seg parfymen «Laila» av Geir Ness (jeg måtte jo spørre) – en nydelig lukt!

Laila av Geir Ness

I øyeblikket er Anine aktuell i et samarbeide med Røde Kors, hvor hun har skrevet en alldeles nydelig låt «Christmas Card» hvor inntektene av salget uavkortet går til «Kors på halsen».

Hør og se videoen til låta her!

Jeg synes den er vakker – hva synes du? Og hva synes du om at Anine bidrar på denne måten? Vil du kjøpe denne låta for å støtte en god sak – eller støtter du på annen måte?

Stay Tuned!

.:. dan

bloglovin

Et svar på “Anine Stang – tisset i skoen!!

Legg inn en kommentar