Oslo Live – I´m gonna be there bebe!

På onsdag braker det løs på Kontraskjæret i Oslo. Da er det igjen dags for Oslo Live, som jeg tror VET kommer til å bli en feeet opplevelse!

Jeg gleder meg ikke bare fordi Ludacris og Groove Armada kommer – men også fordi akkurat nå er gutta på «teknisk» i gang med å bygge et lite studio til meg på VIP-området, hvor jeg skal stå og sende live radio fra onsdag med stemningsrapporter og intervjuer med de heiteste artistene som kommer.

A propos Groove Armada – se på dette her:

Sykt fett eller??

I anledning Oslo Live har vi kjøpt inn noen jakker så vi kan gjenkjenne hverandre i folkemengden som det garantert kommer til å bli. De kom i dag og ser slik ut:

Fresh denne vel?

Når Oslo Live begynner på onsdag og jeg står der og sender live – så forventer jeg at du stikker bortom og hilser på altså!!?? Det blir ikke vanskelig å finne meg for å si det sånn.. Ok?

OG kan du ikke komme – så få i hvert fall med deg livesendingene mine derfra på The Voice, og jeg kommer naturligvis også til å holde deg oppdatert på bloggen!

Skal du på Oslo Live? Hvem gleder du deg i så fall mest til å oppleve?

 

 


3 svar på “Oslo Live – I´m gonna be there bebe!

    • Jeg vet ikke hvor lenge jeg blir på kveldene – men jeg er der i hvert fall til kl 18:00 da sendingene er ferdig da… kom tidsnok til å hilse på meg da vel?

  1. Tilbaketråkk: Dan R. Hagen Vinnere av billetter til Sommerlatter 2011!

Legg inn en kommentar