Vinnere av hair extensions fra KAN art frisør trukket!

Da har tiden endelig kommet! Det er på tide å finne ut hvem som skal få smykke sitt hode med hair extensions fra luksusmerket Balmain, påsatt av regjerende Norges- og Europamester i trendcut med farge og extensions, Tine Louise, til en verdi av rundt 8.000 kroner!

For at det ikke skal være noen tvil om at trekningen ble foretatt uten påvirkning fra meg, lot jeg Tine Louise ta seg av dette på salongen sin. For de som lurer på hvordan dette ble gjort, med tanke på at man kunne øke sine vinnersjanser ved å gjøre ting som å skrive om konkurransen på bloggen sin etc, så la Tine Louise ekstra lapper i bollen på de som hadde gjort dette slik at deres vinnersjanser økte, get it? Godt – da trekker vi da:

Tine Louise trekker vinner – spenningen stiger.. blir det ditt navn hun henter opp?

Lappen er trukket og da gjenstår det altså bare å lese hvilket navn som står på lappen da vel? Ja, gjør det ikke det da? Forrsten – fint vær i dag da.. skikkelig sommerfølelse nå ja… ja, og forresten, en ting til siden jeg har din oppmerksomhet; Tine Louise synes dette var så gøy og responsen var så god at vi kommer til å kjøre flere slike konkurranser fremover – så følg med på bloggen min!

Å ja, trekningen ja…. trommevirrrrrrrrrvel…….

Den heldige vinneren som visste at Tine Louise jobber i verdens beste frisørsalong «KAN art» og som får seg «helt nytt hår» under de kyndigste hendene i Norge og Europa er:

Hvilket navn står det der da? Jo….

TRINE SVENDSEN

Gratulerer så himla mye! Du skal få bli HELT ny på håret

til en verdi av rundt 8.000 kroner!

Jeg har også 4 trøstepremier som det heller ikke skal kimses av, nemlig 4 stk clip-on hestehaler i valgfri farge til en verdi av ca 800,- kroner pr stk.

De som vinner disse er:

– Tone P
– Linda C. H.
– Anikka Sofie
– Ida Camilla

Gratulerer så mye alle sammen og tusen takk til alle som har deltatt og gjort slik at jeg kan gi deg flere slike konkurranser siden! Dere er alle toppers!!

Klikk på bildet for å komme til KAN art frisør sin facebook side:

Legg inn en kommentar