Anette-Marie trekker vinnere for meg! Vlog

Det er på tide å trekke vinnere av både Transformers 3-konkurransen og Ke$ha-konkurransen! Jeg liker å få hjelp til å gjøre trekningene mest mulig rettferdig og upartisk, så i dag fikk jeg rett og slett veteranbloggeren Anette-Marie, som har denne bloggen, til å ta trekningen for meg.

Anette-Marie har blogget i rundt 5 år nå, og er fortsatt like aktiv på bloggen samtidig som hun nå også blir TV-aktuell i det nye programmet på TV2 «Bingo Bingo» som har premiere i morgen tirsdag 5. juli.

Så da gjenstår bare spørsmålet hvem er det som vinner Transformers 3 webkamera, ladematte og miniprosjektor og billetter til filmen på valgfri kino – og hvem vinner Ke$ha billettene?

Anette-Marie trakk altså følgende vinnere:

Transformers 3:

Sigfried: Webkamera og to billetter
Beatriz: Ladematte og to billetter
Stine R.: Miniprosjektor og to billetter

Ke$habilletter:

Her hadde jeg allerede trukket ut Ida N. Hofstad som en soleklar vinner av to billetter da hun også har bursdag i morgen når konserten er, og Anette-Marie trakk Amanda H. V som også får to Ke$habilletter.

Gratulerer så mye alle sammen – husk å sende meg mail med deres adresse så jeg får sendt dere premiene. Mailadressen dere skal sende til finner dere under «Kontakt meg» på bloggen.

 

 

3 svar på “Anette-Marie trekker vinnere for meg! Vlog

 1. Kjempe hyggelig å har fott møtet deg i studioen, når jeg fikk hente premien min :)!
  Jeg leser bloggen din/kommer og kjekker bloggen din hver dag ;).. Og kjempe kul blogg 🙂

  Mvh,
  Beatriz 🙂

  • Det var kjempehyggelig å treffe deg også.. Jeg burde nesten la deg legge inn en Lottokupong for meg til helgen så ofte sim du vinner 🙂

   Hyggelig at du liker bloggen min, jeg setter pris på det!

   Ha en strålende sommer!

Legg inn en kommentar