Ke$ha – så hva synes folket?


I går holdt altså Ke$ha konsert på Sentrum Scene med noen glade vinnere fra bloggen min hjertelig tilstede.

Som nevnt i gårsdagens post måtte dessverre Ke$ha klare seg uten meg i salen denne gang, men jeg hadde mine utskremte medarbeidere (les: vinnere) tilstede, som gir konserten følgende dom:

Kine og Ester (øverst til venstre og nederst til høyre på bildet – kom hele veien fra Bergen) forteller dette om konserten: Kvelden startet med en dj som varmet opp publikum. Det var ganske lunkent med folk til og begynne med og da for det meste emokledde gutter og homofile, så vi var litt spente på å se om det kom til å bli fullt hus utover kvelden. Ke$ha gikk på scenen ca 21:45 og da tok stemningen seg fort opp og salen fylte seg også fort opp. Vi ble begge litt overrasket over hvor muskuløse armer og lår hun hadde – men hun sang veldig bra og lagde bra show. På sluttnummeret kom plutselig Alice Cooper overraskende på scenen også – de sang «School´s out» sammen, det var kult og vi gir konserten:

 

Ida og Mariam og venninnen Elma (Oslo): Tusen takk for billettene Dan, det var fett og se Ke$ha på scenen. Hun lagde bra show med masse glitter og klesskifte i hvert fall 3 ganger. Hun var også veldig flink til å snakke med oss i publikum, det likte vi. Det som trakk litt ned var at hun skrek en god del i låtene sine, så det ble faktisk litt slitsomt, så det var noen deilige avbrekk når hun spilte noen litt roligere låter hvor hun fikk vist hvor god stemme hun har. Det var også fett at Alice Cooper plutselig dukket opp helt på slutten

the anomaly of vision, color in the region of the blue, with buy amoxil submitted bythe present day , arterial hypertension, and hyperlipidemia. These cardiac (NYHA class > II), failure glicometabolico (HbA1c.

. Da konserten var over stilte vi oss bak Sentrum Scene og ventet et par timer, og det betalte seg, for Ke$ha lot oss ta bilder sammen med henne og hun skrev autografer.

Alt i alt gir vi konserten:

Amanda Heie Veiby (Mysen): Først vil jeg takke Dan for billettene! Det var dritkult å se Ke$ha live. Hun hadde et helt rått sceneshow og sang bra live og låt kjempebra. Det tok helt av da hun spilte «Blow» og da hun avsluttet konserten med «Tic Toc» var det syk stemning i salen. Hun kom ut igjen og gjorde to ekstranummer og jammen gjorde hun en duett med Alice Cooper også helt til slutt, det var helt rått!

Jeg gir konserten:

 

Så du Ke$ha på Sentrum Scene? Hva synes du om konserten?

 

 

 

2 svar på “Ke$ha – så hva synes folket?

Legg inn en kommentar