«Ke$ha – en kåt drittunge….

som løp rundt på scenen med et ølglass jeg egentlig mistenker det bare var Cola i!»

Yolanda Selini fra et tidligere besøk fra før jeg startet slankingen – DET er lett å se!

Dette forteller en leende Yolanda Selini, som også fikk med seg konserten på Sentrum Scene i går. Hun er jo tross alt signet til samme plateselskap som Ke$ha (Sony), så det skulle bare mangle.

 

Yolanda forteller dette om konserten: «Ke$ha var helt rå – endelig noen som tar helt av på scenen og gir fullstendig blaffen!» Yolanda digger det «kåte drittunge-imaget«, som hun kaller det, som Ke$ha har og legger til at «det er jo ikke så mange kvinnelige artister som har et sånn dirty image  og står og tar seg på skrittet på scenen. Jeg er jo et stort Britney Spears fan, så jeg synes det var litt skuffende at hun ikke tok «Till the World Ends» som Ke$ha og Nicki Minaj har vært med på å gjøre en remix av sammen med Britney – og Ke$ha har jo også dessuten vært med og skrevet låta, så jeg hadde håpet å få høre den. I tillegg ble det spilt en del mindre kjente låter  i begynnelsen som i hvert fall jeg aldri hadde hørt og før som ikke tok av noe særlig, så det trekker litt ned på helhets-inntrykket, men hun var virkelig helt rå så jeg gir konserten»:

 

 

Hva synes du om duetten med Alice Cooper da? «For å være ærlig, når han kom på scenen dyttet jeg bort i venninnene mine og spurte «hvem er det?» og lurte ærlig talt på om det var faren hennes som  bare ville være med på turnéen«.

Hvordan havnet du backstage med Ke$ha? «Ettersom vi begge er Sony artister så ble det hook-up, så det var ikke noe problem. På vei bak scenen sier Hillevi fra Topp til meg: «Du har vel med deg demo?» og jeg bare «Å, neiiii!!»  Det hadde jo ikke jeg tenkt på. Når jeg møtte Ke$ha og fortalte henne at jeg er på Sony Norway sa hun selvfølgelig «Ohh cool, I wanna hear your music!» Typisk! Men heldigvis fikk jeg ordnet med managementet hennes slik at jeg skal sende over noen låter så hun kan høre på dem senere

Hva skjer med deg fremover nå? Låta mi «Play me like a dj» ruller og går på radioene i disse dager så det blir mye pushing på den før jeg slipper single nummer 2 som blir råkul, det vil si, som jeg slipper om ikke Ke$ha tar den da. Drømmen min er å sette meg på flyet til LA og skrive låter sammen med Ke$ha – så vi får se hva som skjer!»

Ta en kikk på Yolandas «Play Me Like A DJ»:

Jeg takker for praten og ønsker Yolanda lykke til og god sommer!

 

 

 

6 svar på “«Ke$ha – en kåt drittunge….

 1. Konserten var dritbra! Litt nedtur å være på galleri – men sånn er det å være under 18! Jeg mistekte også at det ikke var øl i den flaska hennes, men når hun ristet på den og sprutet over publikum så det ut som øl da 😛 Ikke vet jeg!

  Mindre kjente låter? Jeg kunne i alle fall alle! Topp stemning! Glitter overalt og masse leking på scenen! En fest 🙂 Tusen takk for billetene 🙂

  • Godt å høre at du hadde det fint i alt glitteret – og bare hyggelig. Bare å følge med på bloggen fremover for flere konkurranser med fete premier!

 2. Jeg var også på Ke$ha konserten, og det var helt rått! Har nesten ikke ord.
  Nå har jeg bare kjempekjempelyst til å være på Rihanna konserten i oktober!! Jeg fikk ikke tak i billetter, da det var utslogt. Så jeg har deltatt i alle mulige konkurranser (for oss under 18 år) og jeg håper The Voice kommer til å ha Rihanna konkurranser, slik at jeg har muligheten til å vinne!
  Jeg har faktisk denne bloggen i Mine Favoritter, så jeg holder meg litt oppdatert her!
  – Beilul

 3. Herlig innlegg. Skulle gjerne vært på den konserten 🙂

  SV: The Notebook MÅ du bare se.. Jeg har sett den en gang for veldig lenge siden, og husket veldig lite. Så den igjen i går med Morten og vi likte den godt begge to. Menn kan i mine øyne trygt se den filmen 😀

  Mannefilmer ja, det skal jeg få til 😉 Tar den utfordringen 😉

Legg inn en kommentar