Sjekk ut «House of the Heroes» med Rebekka B feat Son of Light!Folkens,

Noen ganger har man flaks og  snubler helt tilfeldig over artister som faktisk har noe for seg mens man surfer på nett. Dette skjedde meg for noen år tilbake da jeg, uten at jeg husker hvordan, havnet på MySpace-siden til Rebekka B

• During the past month, have you often been generic sildenafil on your overall lifestyle?».

. Jeg hørte litt på låtene og skjønte fort at her er det en artist vi kommer til å høre bra saker fra fremover.

Vi har hilst på hverandre ved et par anledninger, bl.a på Beyonce-konserten i Vikingskipet på Hamar og jeg har fulgt henne og G´Bless konseptet i noen år nå. Jeg digger stilen hennes og ikke minst at hun har en mening bak hva hun gjør!

Hennes siste låt «House of the Heroes» feat Son Of Light (SOL), en av mine norske favorittrappere, har gjort at jeg ønsker at også du skal bli oppmerksom på denne vakre sørlandsjenta, så jeg har tatt en liten prat med henne:

Hallis Rebekka B, takk for sist og gratulerer med en fantastisk låt – kan du fortelle litt om bakgrunnen for denne låta?
«Jo, takk for sist og tusen takk for skryt Dan, det varmer! Når det gjelder bakgrunnen for låta «House of the Heroes» så har det seg slik at et vennepar av meg, Elisabeth og Craig Johnsen, driver et barnehjem på Fillippinene som de har kalt «House of the Heroes». For 3 år siden solgte de bedriften son og huset sitt i Norge og dro med sine to små barn til Manila på Fillippinene. Da jeg så bilder og hørte om alle gatebarna fikk jeg så lyst til å hjelpe til. Da kom idéen om å lage en sang til nettopp «House of the Heroes».

Hvordan fikk du André (Son of Light) med på låta?
«Det er egentlig en lang historie – men jeg skal prøve å gjøre den kort. N-Light-N, som han kalte seg den gang, var den første norske rappern jeg hørte om. Jeg gikk i 7. klasse, husker jeg, med en fyr som var skikkelig fan og tagget N-Light-N overalt og på de fleste veggene på skolen Jeg syntes han var så kul som digget Hip Hop og gikk i saggebukser. Siden den gang har jeg visst om André og ikke minst digget musikken han og Tommy (Tommy Tee) har kommet med.

Rett før jul i fjor, tok jeg motet til meg og spurte SOL om han ville legge 16 bars på en låt jeg nettopp hadde laget. Han likte det han hørte, kom til Kristiansand og spilte inn. På samme tidspunkt hadde jeg og Harry West (som har produsert «House of the Heroes» låta) gående en konkurranse hvor den rapperen som kom med de 8 beste barsa til nettopp denne låta kunne vinne tur til Fillippinene. SOL spurte så om han kunne prøve seg – og jeg var ikke vondt å be. Juryen var helt enstemmig – vi digget verset hans, og han ble med til Manila samen med Tommy Tee.»

Fett! Men fortell litt om G´Bless og hva dere står for:
«Jeg er den eneste jenta på labelet G´Bless (savner flere jenter – men jeg har det egentlig som plommen i egget). Vi er 4 artister, Jonesy (rapper og produsent), Twisted Artistics (rapper), Obi One (rapper) og meg (sanger/låtskriver). I tillegg har vi også Mr

Effects on platelet function: Sildenafil had no effect per se on platelet aggregation induced by a range of aggregatory agents, but consistent with inhibition of PDE5, sildenafil potentiated the antiaggregatory and disaggregatory actions of SNP both in vitro and ex vivo. viagra (where possible).

. Gino (My man), som styrer hele skuta med stø hånd. Hvorfor navnet G´Bless?  Rett og slett fordi vi vil spre velsignelse på gateplan!»


Hva skjer med Rebekka B fremover?
«Akkurat nå bruker jeg mye tid i studio. Jeg har vært gjennom en lang musikalsk, merkelig tung men lærerik reise og kommet tilbake der til der jeg først startet; Soul blandet med Hip Hop. Det føles godt! Jeg er kommet godt på vei med mitt debutalbum som blir produsert av JNS (Jonesy), Harry West fra Bergen OG en annen produsent som de aller fleste kjenner til, men som jeg ikke nevner ennå… Releasedato er ikke satt, men det blir i vinter en gang så følg med.»

Da takker jeg Rebekka B for en hyggelig prat – og her kan du selv se og høre «House of the Heroes» og gjøre deg opp din egen mening:

Hva synes du? Likte du «House of the Heroes»? Vil du jeg skal gjøre flere intervjuer på bloggen?

 

 

 

2 svar på “Sjekk ut «House of the Heroes» med Rebekka B feat Son of Light!

  1. Jeg likte videoen og selvsakt sangen også ;)!
    Likte spesielt teksten av sangen 🙂
    Og ja, det er ganske bra med intervjuer på bloggen =)

    Ha en strålende sommer videre! 😉

Legg inn en kommentar