O du hellige (usunne) ferietid!

Denne uken har jeg og gjengen vært i Stockholm og kost oss – og som alle vet – ferietid, spesielt borte hjemmefra, betyr gjerne ikke spesielt sunn mat. Så også for meg denne uken. Her er omtrent min svenskemeny sist uke:

FOR ikke å glemme desserten da:

Mmmmm…. nå snakker vi – min favoritt Ben & Jerrys-is!!

Nuvel, alt dette til sammen over en uke må jo gi visse konsekvenser som ikke nødvendigvis er ønskede. Jeg må innrømme at jeg på forhånd hadde bestemt meg for at akkurat denne uken skulle jeg rett og slett bare spise alt jeg hadde lyst til, når jeg hadde lyst til det, uten å tenke på kalorier eller noe siden jeg har vært så flink de siste månedene. OG det har jeg gjort.

Som du så i mitt forrige innlegg – har de siste to måneden med Roede-metoden gjort at jeg har gått ned snaut 8 kg, og til uken setter jeg i gang med normal sunn levestil igjen, så det er ikke slik at jeg har falt helt ut her – men spørsmålet mitt til deg er:

 

 • Hvor mye tror du jeg har gått opp med denne bohem-levestilen i nå nøyaktig en uke?

Tenk litt på det og kom med dine gjetninger, mens jeg popper en Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie og Cherry Garcia i kveld! Kanskje jeg til og med skaffer en liten premie til den som måtte klare å treffe den nøyaktig vektøkningen.

 

 

6 svar på “O du hellige (usunne) ferietid!

  • He he…. ja, denne dietten ER farlig god… MEN, den er faktisk ikke særlig tilfredsstillende… I dag måtte jeg ha meg middag med MASSE salat (kylling og salat) for å spe på med noe sunt..

   2,9 kg er notert… håper du tar feil forresten – det var litt mye synes jeg… 🙂

 1. Hehe, du har kost deg kjempe mye ser jeg ^.^ Og det er bra ;)!
  Øøømhh… Du har kanskje gått opp 1,6 – 1,7 kg ? xP

  Ha en kjempe fin sommer videre 😉

  • He he, jess da, kos har det blitt nok av kan man si.

   Fasit kommer i morgen etter veiing.

   En nydelig sommer ønskes deg også!

Legg inn en kommentar