Bustah Rhymes – «New York S@#» – denne går jeg aldri lei!

En lite musikktips fra meg for å avslutte nok en helg.

Denne låta er på ingen måte ny – den er vel faktisk så gammel at den stammer fra 06, men jeg synes fortsatt den er så bra at jeg mener den er verdt en lytt:

Som du hører er denne versjonen sensuert – noe jeg synes er helt greit. Jeg er såpass konservativ av meg at jeg faktisk ikke har noe til overs for låter som overøses med banning osv. Jeg banner ikke selv og har heller ikke lyst på at god musikk skal bli ødelagt med vulgæriteter o.l. Faktisk synes jeg mange låter blir platte og patetiske når artisten ikke klarer å fortelle sin historie uten å putte inn latterlige vulgæriteter som annethvert ord i noe som for meg virker som et desperat forsøk på å gjøre låten sin mer «interessant» (ref. Enrique Iglesias – «Tonight……..») – så jeg har som sagt ingenting i mot sensurerte versjoner.

 

Hva synes du om denne låta? Hva synes du om sensur på låter med vulgære tekster og/eller banning?

 

 

2 svar på “Bustah Rhymes – «New York S@#» – denne går jeg aldri lei!

  1. Når det kommer til banning så syns jeg «Tonight» med Iglesias bare er lame! Det blir bare latterlig noen ganger! Når det kommer til hip-hop som innholder banning så syns jeg det er kjipt når det blir sensurert. Det ødeleger sangen noen ganger (Kanye West er et godt eksempel).

    En annen sak er når en artist lager en sang med banning, ta «Fuck you» med Cee Lo Green f.eks. Han laget Fuck You, men visste at halve verden ikke kom til å spille den, så han laget en til verson, «Forget You», DET blir bare teit! Enten er du hardcore og selger banneord, eller så bruker du «froget you», og bare den!

    • For mitt vedkommende spiller det ingen rolle om det dreier seg om pop eller hip hop. Artister eller låter blir ikke mer “hardcore” av å putte inn banneord! Banning er banning uansett for meg – og banning er rett og slett ukult. Jeg synes det er unødvendig og at det vitner om et dårlig ordforråd. Jeg sitter, som nevnt, med en følelse av at artister som må ty til banning o.l. virker desperate og det gir ingen kred hos meg – sorry

Legg inn en kommentar