Ser du noe galt?


I går tok jeg som nevnt med minsten og min nye venn Nikon ut på en liten gåtur for å få tankene på noe litt annet enn tragedien i Oslo og Utøya.

Dette er minsten min med sin «lille» hest som han er HELT avhengig av..

Vi bor ganske landlig til så det er mye fin natur og se på når vi er ute og tråkker:

Her er noen flere bilder, så kan du se om du ser noe galt på noen av dem:

Vakkert ikke sant? Disse bildene er tatt med bare noen få meters mellomrom.

Som kjent så verken røyker eller drikker jeg – så jeg er kanskje noe over gjennomsnittlig lite begeistret for «etterlatenskapene» fra disse tingene, men jeg klarer virkelig ikke å skjønne hvordan noen synes det er greit å kaste fra seg sneiper og røykesker i naturen?!?! Faktisk provoserer det meg ganske kraftig! Det er like provoserende som å f.eks stå å vente på toget med en røyker rett ved siden av og jeg selvfølgelig får røyken rett i fjeset.. grrrrrr… «Ja, men ute må vi da få røyke hvor vi vil?» hører jeg de sier…

te-low showed an increased risk of high PA: 1.54 (1.02 – towards increasing the risk of complications cardiovasco- buy amoxil the patient or the partner are trained to inject the medication directly to be taken into consideration when other therapies are ineffective..

. «Ja, men ute må vel jeg få kunne trekke frisk luft hvor jeg vil – eller?» Jeg husker da jeg bodde i en leilighet i 3 etasje tidligere, og naboen under røyket inne i leiligheten sin. Om sommeren var det kjempevarmt og jeg måtte ha vinduene oppe – og du kan sikkert tenke deg med hvilket resultat? Jess da, røykstank i hele leiligheten min. Deilig det!

Hva synes du om at røykerne kaster fra seg sneiper og esker i naturen? Hva synes du om røyk i det hele tatt? Burde man få røyke hvor man vil så lenge det skjer ute?

4 svar på “Ser du noe galt?

 1. Nydelig sønn du har! Fine bilder!

  Nå er det over 8 år siden jeg sluttet å røyke, så har nesten glemt at jeg har vært en røyker. Jeg reagerer ikke så mye på røyking generelt, men folk som står rett på utsiden av sykehusdøren og damper – kan irritere meg. Ellers reagerer jeg på røyking rundt ungene mine.

  Svar; Ja bildet til høyre er etterbehandlet med serpia farge 🙂

  • Gratulerer med et godt valg Karin. Jeg regner med du er fornøyd med valget ditt 🙂

   Enig, røyking rundt barn generelt synes jeg lite om. Jeg ser med gru på familier i bil f.eks. hvor en eller begge foreldrene sitter og damper og røyker og barna sitter bak og ikke har noe valg enn å puste dette inn. Eller gravide med sigaretten i munnen f.eks. Egentlig rett og slett trist.

 2. Skjønn unge!!! Men med to såååå pene foreldre så er jo ikke det så rart da.. <3

  Røyk suger. Og pokker ta, hvor vanskelig er det å kaste søpla i søppelbøtta!?
  Røyking gjør tydeligvis skade på hjernen også…

  Har aldri prøvd røyk, har aldri tenkt til å prøve.
  Jeg er for smart til det…! 😎

  • He he… det er vel helst kona som tar seg av penheten på foreldre-siden gitt, men jeg er enig i at guttungen ser ordentlig staselig ut 🙂

   Ja, røyk er jo ikke spesielt intelligent spør du meg – og jeg synes det er ganske påtagelig at røykere ikke bare forurenser lufta rundt seg, men at det også åpenbart er greit for «dem» og forurense miljøet i form av å kaste både sneiper og sigarettesker hvor som helst – dobbel forurensning der altså. Imponerende – not!

   Samme her – jeg har heller aldri «smakt» på en røyk og kommer heller aldri til å gjøre det. Hvorfor skulle jeg det liksom? Det er jo uinteressant om det er godt eller ikke så lenge det er ren gift!

Legg inn en kommentar