Litt dårlig samvittighet nå merker jeg…

MEN, nå har jeg tross alt ferie da, så «cut me some slack» folkens for at jeg har blogget lite de siste ukene. Jeg skal heller ikke nekte for at tragedien i Oslo og Utøya for en uke tilbake også har vært med på å dempe aktiviteten på bloggen min. Selv om jeg, såvidt jeg vet, ikke har noen jeg kjenner som er direkte berørt, så har jeg følt på mange og sterke følelser i denne forbindelse. Jeg skal skrive et innlegg om det siden.

Mest dårlig samvittighet har jeg for ikke å ha trukket vinnere i den siste konkurransen før jeg tok ferie, jeg tenker da på konkurransen hvor du kunne vinne Christina Aguilera parfyme og siste nr. av Cosmopolitan. Men nå er tiden inne til å trekke to vinnere.

Spørsmålet jeg stilte var:

Hva het gjennombruddslåta til Christina Aguilera?

Var det:
A) Dirrty
B) What A Girl Wants
C) Genie In A Bottle

Riktig svar er selvfølgelig C) Genie In a Bottle, og de to heldige vinnerene som snart skal få seg en liten pakke i posten er:

Sigrid B og Marit som begge får seg Christina Aguilera parfyme og siste utgave av Cosmopolitan.

Gratulerer så mye!

 

 

 

 

 

 

4 svar på “Litt dårlig samvittighet nå merker jeg…

  1. Men legg merke til at jeg klarte å skrive riktig bokstavalternativ da i hvert fall. Har nå også rettet opp i selve svaret også… ha ha.. at det går an!

Legg inn en kommentar