Bli ny dag på Match

Som jeg nevnte i går skulle jeg i dag en tur til Match for å bli kledd opp fra topp til tå i forbindelse med en konkurranse vi skal ha på The Voice i samarbeide med Match neste uke (det kommer til å bli en veldig kul konkurranse forresten!)

Match Torggata i Oslo var stedet og når jeg punktlig møtte opp klokken 11:30 sto gutta klare for å hjelpe meg – og jammen hadde de ikke lagt ut rød løper for anledningen også (ikke for det – det skulle jo egentlig bare mangle når jeg kommer).

Problemet med Match er at butikken er stappfull med kule klær jo, så å finne ETT antrekk var sannelig ikke lett, SÅ jeg trenger din hjelp rett og slett. Gutta fant frem til 4 forskjellige antrekk som jeg prøvde og så vil jeg veldig gjerne at du hjelper meg med å velge ut hvilket av disse 4 antrekkene jeg skal gå for! Ok?

Jeg kan innrømme at jeg holder en liten knapp på ett av antrekkene – men jeg vil ikke si hvilket av dem det er ennå. Når det gjelder dressen så trenger jeg jo egentlig en dress og den er jo unektelig snasen  som fy – men det er liksom litt sånn at det er morsommere å ta med seg klær man kan bruke hver dag enn en dress som man tross alt ikke bruker sååå ofte. Jeg står jo faktisk ikke i dress når jeg sender på The Voice tro det eller ei!

Så til antrekkene:

Antrekk 1 – med den litt orange buksa på bildet til høyre over. Har dessverre ikke noe helfigursbilde.
Antrekk 2
Antrekk 3

Antrekk 4

Så – hvilket antrekk synes DU jeg skal velge? Antrekk 1, 2, 3 eller 4? 

46 svar på “Bli ny dag på Match

 1. jeg likte anntrekk nr 3 , men hvis du liker åpynte deg med dress så var det fint det og..

  men bilde nr 3 er min favoritt 🙂

 2. hadde det vært meg hadde jeg tvert gått for antrekk 3, men siden du er på radioen hvor alle kan se deg vil du sikkert ønske deg å være nummer 1 😉

  Hilsen en du kjenner godt

 3. Nummer 3!!!!! helt klart! Eller, om du virkelig trenger en ny dress, så går jo 4’ern også ann.

 4. 3 og 4, Du er så hot i dress og de gamle dressbuksene dine sagger jo! Skikkelig sexy i den dressen, altså! Men jakka i nr 3 er også veldig fin. Ta dressen og jakka! 🙂

 5. Jeg går for rugged but groomed looken til outfit #1 som står fint til fargene på øya dine Dan.
  Er det lov å bytte skjorta?

  Skulle gjerne kjørt på med #3 stilen selv gitt.

  Ellers synes jeg også tagsa er et must å ta med seg videre for den fullstendige » box fresh looken «

 6. Henger meg på: Nummer 3. Det er flest hverdager og relativt lite bruk av dress i livet, så det er viktig å ta seg i hverdagen, så nr. 3 er klart best.

 7. Dan Richard, my man! 🙂

  Du må opplagt velge antrekk fire (tall under ti skrives med bokstaver!). Velger du noe annet enn dressen velg uansett ikke antrekk to. For grått og beige er – mote eller ikke – ganske så ille sammen.

  Det ser ut som om du koste deg. Og det er jo bra! HEIA DAN!

 8. Jeg synes nr 3 er mest deg, men 1 er litt mer «Dan har inntatt høsten med noe nytt i garderoben», …..de passer deg bra! Fine farger og tekstiler! Så jeg stemmer på 1

 9. Likte litt av hvert antrekk, så dette var ikke lett..må derfor benytte meg av elimineringsmetoden. Skjerfene utgikk for min del, og dressen for din del, så det må bli nummer tre. Lykke til!

 10. Antrekk nr 3 er definitivt det beste. Dressen er også stilig men blir litt vanskelig å sammenlikne med de andre.

 11. Tilbaketråkk: Dan R. Hagen Match er konge!

Legg inn en kommentar