Filmtips – «Takers»!

En sjelden gang har jeg tid til å se film, og i går kveld var en av de sjeldne gangene. Jeg synes forøvrig det er helt genialt med billig-dvd´er på f.eks. Kiwi, og de siste ukene har vi hamstret  dvd-filmer slik at vi alltid har noe usett når disse sjeldne gangene dukker opp.

I går var det actionthriller-tid og filmen Takers!

Jeg kjente ikke noe særlig til filmen fra før men så på coveret at bl.a.Paul Walker (Fast and the furious) og ikke helt ukjente T.I var med, og til min store overraskelse dukket plutselig denne karen opp også:

Jeg har faktisk ikke fått med meg at Chris Brown har fått prøvd seg som skuespiller jeg, eller, kanskje jeg har det – men i så fall har jeg glemt det så overraskelsen var stor da han plutselig dukket opp på skjermen. MEN – han gjorde en bra figur faktisk! Her er noen ord fra Chris selv om rollen;

 

Kort fortalt er dette en film med mye action, og de vi følger er «bad guy´sene» som skal rane en pengetransport på en noe ambisiøs måte kan man vel si. Det som er litt spesielt med filmen er at man sitter egentlig og heier på «de slemme» og håper at de klarer det. Og det gjør de jo også, på en måte, men ikke helt. Mer trenger jeg i grunn ikke si – så slipper jeg å røpe for mye. Kudos også for en noe overraskende slutt.

Jeg anbefaler filmen og om jeg skulle gi den terningkast tror jeg at jeg gir:

Og her er en liten smakebit:

Har du sett filmen? I så fall – hva synes du? Hvordan synes du Chris Brown klarte seg?

2 svar på “Filmtips – «Takers»!

Legg inn en kommentar