Så utrolig deilig å trene!!

Nå er jeg så sinnsykt fornøyd! Det siste halv-året før sommeren har jeg ikke følt at jeg har hatt tid til å trene, men nå når Taekwondo-treningene startet opp igjen denne uken så våget jeg meg på igjen. Nå har jeg akkurat vært og trent igjen og det var bare så sinnsykt deilig. Treneren vår kjørte oss fordholdsvis hardt i dag – så jeg fikk svetta skikkelig ut, og når jeg sier «svetta skikkelig ut» så mener jeg det også. Vi snakker en dam rundt meg.

Dette bildet er tatt nå over en time etter treningen, etter at jeg har dusjet og greier…. ser ut til at jeg blir nødt for å ta en dusj til før jeg legger meg gitt – det slutter jo bare ikke!! he he..

Men for en energi man får etter å ha trent da gitt. Jeg var egentlig ganske sliten og småtrøtt før trening, men nå er jeg nesten hyper – digg!

Har du kommet i gang med treningen etter sommeren – og i så fall, hva trener du?

 

6 svar på “Så utrolig deilig å trene!!

    • Flinking tilbake!! og ja – det ER digg!! Ikke alltid rett før man skal prøve å motivere seg dit – men etter… ahh.. ubeskrivelig!

Legg inn en kommentar