En liten oppsummering!

I løpet av de siste par ukene har liksom alt startet opp igjen, jobben, skolen for barna, Taekwondo-treninger og U name it, så man må liksom bare kaste seg ut i det etter sommerferien og håpe at man ikke drukner! Men det er litt deilig og komme tilbake igjen til hverdagen og da.

Her er noen bilder av hva jeg har vært med på og hvem jeg har møtt i løpet av de siste par ukene:

Hasse Hope var innom for å snakke om «Dagens Mann» – så du forresten premieren?

Erik og Kriss stakk innom….

Etter 20 år i radio har jeg endelig hilst på en i A-ha, Paul Waaktaar Savoy….

O-Bee var innom og snakket om sin nye single «Life Is a Movie»….

Jeg har fått nye klær fra Match….

Hovedrolleinnehaverne i «Få meg på for….» Helene og Beate kom….

Duoen Envy stakk innom for å snakke om singelen «One Song»….

Taekwondo-treningene har startet opp…

Og nå skal jeg på foreldremøte på skolen til barna mine. Vet du, jeg kommer aldri til å føle meg helt komfortabel med å dra på foreldremøte.. det er jo akkurat som det bare er en liten stund siden det var meg disse møtene dreide seg om jo…

Hvordan har starten på hverdagen etter sommerferien vært for deg da? Deilig å komme i gang igjen?

 

8 svar på “En liten oppsummering!

 1. Heihei igjen! 🙂 Litt lenge siden sist ;P..
  Jeg ser at du har hatt en koselig uke ^.^
  Starten på hverdagen etter sommerferien har vært ganske bra for meg!
  Og litt deilig å komme tilbake til «my daily life» hehe..
  Ha en kjempe fin uke videre da 😉

  Mvh,
  Beatriz!

 2. Det var en produktiv uke det. Han «dagens mann» var mer århundres klovn. Så faktisk programmet og følte at det var en slags «reisesjekken.» Bare slik som folk på tidlig nittitallet ville sett for seg at det kunne ha sett ut i dag. Fortidsfuturistisk? Og når jeg er inne på å rakke ned på folk, så får jeg assosiasjoner til OB tampongen når jeg hører artistnavnet til Omer. Oh well… det er sikkert bare meg. 🙂

  Lurer egentlig også litt på hva alle de andre hadde sakt om du virkelig dreiv og sa «ka-poff» når du sparket. Prøv det? hehe Jeg trente selv en gang i tiden, men ble skada og dreit i hele greia rett før første gradering. Min lillesøster syntes det var så teit av meg at hun fortsatte der jeg slapp, gikk til sort belte og ble norgesmester. Ka-poff! ;p

  • Ha ha ha… Hasse skal jo være en klovn og han gjør akkurat det veldig bra spør du meg 🙂

   Pussig du nevner det om O-Bee.. he he.. jeg snakket nemlig akkurat med noen om det poenget og vi kom vel frem til at han tenker mer internasjonalt enn nasjonalt med det artistnavnet som nok kan være en smule belastende noen ganger.

   TKD – ja, så du har trent det du også? Jeg begynte som kanskje 10-åring, eller noe, og trente aktivt noen år før jeg ble borte – før jeg igjen tok opp igjen tråden for et par år siden etter 20 års pause, så det er ikke for sent for deg heller 🙂

   Så kult med søstera di da? Skulle gjerne likt og visst hvem det er merker jeg… 🙂

  • Kan nok ikke si navnet til søstra mi, for da er jeg plutselig ikke like anonym på bloggen min mer. 😉

   Om OB er vel saken den at det er nettopp i utlandet det er mest morsomt at han heter det. http://www.obtampons.com/ har en lang liste over landene OB selges i. Jeg tror nok det er noe han vil høre nevnt flere ganger i fremtiden. Men, men… Meat Loaf heter for eksempel Meat Loaf og blir sannelig respektert som artist likevel, så hvorfor ikke… hihi 🙂

 3. Det er jo bare olding-foreldre på foreldremøter. Ingen er så unge som meg liksom. (Og akkurat det tenker sikkert alle foreldre) 😛

  • Ha ha.. det er akkurat det det er vet du… alle som er der er jo typisk foreldre mens jeg fortsatt er «ung-gutten» som egentlig ikke har noe der å gjøre… likevel er det jeg som har 4 unger på skolen der mens de andre kanskje bare har en, så jeg er kanskje ikke bare ung-gutten likevel…? 🙂

Legg inn en kommentar