Vinnere av bill. til Erik og Kriss!

Da er det endelig dags for å finne ut hvem som er den heldige som får ta med seg en venn/kjæreste/bestemor eller nabo for å få med seg turnéavslutningen til mine venner Erik og Kriss på Rockefeller 9 september!

Spørsmålet var: Hva heter debutalbumet til Erik og Kriss?

Dessverre var det ingen som hadde riktig svar – så jeg må nesten ta billettene selv………………..Mohahahaha!! Neida, den heldige vinneren som visste at skiva heter «Gull og Grønne Skoger» eeeeeeer:

 Maria Larsen

som ble SÅ glad når hun fikk beskjeden:

Gratulerer så mye Maria og kos deg på konserten med Erik og Kriss!

 

10 svar på “Vinnere av bill. til Erik og Kriss!

  1. SERR, jeg pleier ikke vinne slike ting jeg så jeg trodde det var kødd først :p BUT NO!!! Æ SKA PÅ KONSERT JA, Ska du?! En stykk veldig glad trønder står og danser nå 😀 Tusen takk, Dan:) Gleder meg masse masse masse!!

    • He he he.. så bra Maria!! Noe forteller meg at Erik og Kriss, som jeg vet også har med seg Danmarks største rappere Nik & Jay på konserten, har store planer for akkurat denne konserten som jo avslutter Norges-turnéen sin, så dette tror jeg du trygt kan glede deg til!

      Ja, jeg prøver å rydde tid til å ta meg en tur dit selv – når jeg tenker etter tror jeg ennå ikke jeg har vært på en konsert med Erik og Kriss ennå… hmmm.. ikkje bra!

    • Du har noe å glede deg til, har sett den live før, og de er digg! 😀

Legg inn en kommentar