Herlige lesere!!

I dag skal mine kompiser Erik og Kriss holde sin turnéavslutningskonsert på Rockefeller i Oslo. Jeg har jo gjestelisteplass og helt til i går kveld var det meningen at jeg skulle få dette med meg, men så har minstemann i familien blitt syk så da er det bare å stille opp for de som betyr mest! MEN til dere som skal på konserten – gled dere, jeg er sikker på at det blir dødsfett!

Erik og Kriss ga meg noen billetter jeg kunne dele ut til dere lesere – og hun som vant disse var Maria fra Trondheim som likeså godt tok turen innom meg på jobben i går for å hilse på, og det syntes jeg var veldig hyggelig!

Maria skal altså på konserten i dag og tok med seg søsteren Ingrid som skal bli med. Snakk om søtt søskenpar eller hva? Jeg måtte ta noen ekstra bilder da, siden de først kom hele denne lange veien fra Trondheim bare for å treffe meg liksom…………..

Ikke noe å si på søskenkjærligheten i hvert fall 🙂

Siden jeg dessverre ikke kommer meg på Erik og Kriss-konserten selv, har jeg alliert meg med Maria og Ingrid som skal være min øyne og ører på konserten, så satser jeg på en liten rapport i etterkant.

Skal du på Erik og Kriss-konserten i kveld ? Hva er dine helgeplaner?

 

4 svar på “Herlige lesere!!

  1. Jeg skal ikke på Erik og Kriss i kveld, men mine helge-planer er å feste i kveld, drive valgkamp for AP i morgen, være annen-sjåførpilot lørdag kveld, og slappe av på søndag 🙂

    • Med valgkamp i morgen sier noe meg at festen i kveld kanskje bør avsluttes før nach eller?

      Ha en god helg Ingrid, hyggelig å ha deg med som leser!

Legg inn en kommentar