Join meg´a?

Først må jeg si jeg er helt imponert over hvor mange som har deltatt på de siste to konkurransene, som det forøvrig er mulig å delta på i et par dager til. Spesielt imponert er jeg over deltagelsen på Cowboys and Aliens-konkurransen (hvor jeg trekker vinner på tirsdag). Kult å se at den engasjerer såpass, men så er det fete premier og da! Deltagelsen på Billetter til Alexx Alexxander-konkurransen er heller ikke så verst. Der kan du forresten delta helt frem til og med torsdag – og tro meg, showet hans kommer til å bli FETT, så kjør på!

Ikke glem at det nok blir flere konkurranser fremover når responsen er så bra. Det er jo litt slik det funker. Når de som gir premier ser at mange deltar, ja da blir de mer motivert til å dele ut flere premier – så kom igjen og bli med, så kan det bli enda fetere premier fremover også!

Ellers vil jeg veldig gjerne at du joiner min offisielle facebook-side, fordi det gjør det først og fremt enklere for deg å følge med på når det er nye innlegg og konkurranser på bloggen min, men enda viktigere – jo flere som joiner siden – jo kulere føler jeg meg, skjønner? Og du vil vel at jeg skal føle meg kul og ha mange followers på Face, ja? Godt – da forstår vi hverandre! Så altså: JOIN!

Snakkes i morgen da, da skal jeg forresten snakke med Aqua igjen, de er faktisk ganske kule folk. De slipper en ny single i disse dager som jeg ennå ikke har hørt, så det skal bli moro å få høre hvordan Aqua anno 2011 låter.

Slik låt de i hvert fall i 1997:

Sa jeg forresten JOIN?

 

Legg inn en kommentar