Winta er pen!

Eller hva synes du?

Men Winta kan mer enn å bare se bra ut – faktisk er hun meget belest også og jobber som en såkalt Human Resource konsulent for et globalt rekrutteringsfirma i London, noe som gjør at hun reiser verden rundt, fra Dubai, Nederland og Frankrike til Singapore. Høres ikke vondt ut det! Men det er ikke bare hyggelige ting hun opplever på disse reisene, for ikke bare er hun med og ansetter folk, hun må sparke folk også, og det er ikke SÅ kult forteller hun.

Nå er det ikke bare dét Winta gjør – hun lager jo naturligvis musikk også. På fredag slapp hun sitt album nr. 2 «My Life» som også er navnet på andresingelen fra albumet. Nå er hun forøvrig aktuell med singel nr. 3 fra albumet som heter «Just For Tonight» som er en noe mer uptempo og som hun selv sier, litt mer nasty låt, enn hva vi er vant til å høre fra den kanten.

Album og singel ligger ut på iTunes og andre nedlastningssider, så det er bare å forsyne deg. Forresten – om du er stein blakk eller synes det er litt kult å få med en personlig hilsen fra Winta på ditt eksemplar av albumet, kan du jo rett og slett bare vinne deg nettopp det her da vet du. Sjekk videohilsen fra Winta under for å få vite mer:

Verre er det altså ikke – skriv navnet på det nye albumet til Winta i kommentarfeltet, så kan det bli du som blir den lykkelige eieren av Wintas helt ferske album, med en liten hilsen fra Winta til deg på!

Winta stikker innom på fredag for å trekke et par vinnere, så ikke vent med å delta! Og du, albumet er faktisk veldig bra og Winta er veldig kul så kjør på!

 

20 svar på “Winta er pen!

  1. SV_ Jeg drømmer også om å reise til USA, men blir med drømmer for min del en stund til også ja 😉 Enn så lenge får man nyte litt kortere turer med det beste reisefølget 😀

Legg inn en kommentar