Sean Paul & søtnos Alexis Jordan – Got 2 Luv – ny hit?

Her er en ny låt som setter seg raskt!

Sean Paul var jo for et par år siden med i omtrent alle låtene som lå på samtlige hitlister i en periode. Det har vært forholdsvis stille rundt ham en stund nå – og det har egentlig vært litt deilig spør du meg. Nå var tiden forøvrig kommet til å slippe noe nytt og fresht så han teamet opp med Alexis Jordan, som jeg har snakket med tidligere.


Alexis the homegurl, with homeboy Dan

Selvfølgelig hadde Alexis en liten sak hun ønsket å lære på norsk som var viktig for henne:
Alexis Jordan lærer norsk by danrhagen

Så til den nye låta er som er fresh og lyder slik:

Hva synes du? Schwinger den nye singelen?

 

 

5 svar på “Sean Paul & søtnos Alexis Jordan – Got 2 Luv – ny hit?

 1. Hahahha, her sitter jeg, og undrer.. Får virkelig ikke han mannen til å være Jay Sean.. og så finner jeg ut at det ikke er han heller.. Blander Jay Sean og Sean Paul med hverandre, hahaha.. Fikk det ikke helt til å gå opp for meg, at Jay Sean liksom.. hadde endra stemmen og utseende såå mye.. Dumme meg.
  Sangen er bra, har hørt den mange ganger, men aldri fått meg meg hvem sin låt det var..
  Hahaha, viktig for henne å si «Og Dan er kjekk» ja. Aha 😛

  • Endringen i utseendet hadde sin helt naturlige forklaring der altså 🙂

   Ja, vet du, jeg prøvde å forklare Alexis at det kanskje var litt harry – men det var det ikke snakk om altså. Hun SKULLE lære det på norsk.. så da så! 😉

  • Hahaha, jeg begynte å le for meg selv da jeg fant ut hvor blond jeg var akkurat da :p
   Eller så insisterte du på å lære henne det? 😉 Hahhaha, tulleer

  • Jeg er brunette til din informasjon 😛 Så jeg burde vell heller skrevet at jeg var kinderegg, ehehe

Legg inn en kommentar