Det er jo så gøy å bli tatt bilde av… naaaat!

Litt trøtt i dag ja! Jeg klarer ikke å komme meg i seng i noenlunde ålreit tid altså… Det er så typisk meg – jeg var ganske god og trøtt i går etter helgen og tenkte i det jeg sto opp «i dag skal jeg legge meg tidlig» – men gjorde jeg det? Neida, jeg satt i stedet oppe og knota med Mac´en til nærmere 0200 i natt i stedet for. Men, når det jeg faktisk satt og knota med ble såvidt bra som det ble – så er jeg fornøyd jeg altså. Resultatet ser du på bloggen her innen forhåpentligvis veldig kort tid. Ja, det er forandringer på gang så følg med 🙂

Nuvel – på tross av at jeg er trøtt så klarte jeg å gjøre noe riktig på jobben i dag. Plutselig sto denne karen utenfor studioet mitt, så jeg slapp ham inn jeg likesågodt:

Atle Pettersen ja, mannen som først sang seg inn (X-Factor i fjor) – og nå også har danset seg inn i TV-stua til det norske folk! Vi pratet litt om suksessen han har hatt så langt i «Skal vi danse» hvor han bare får toppkarakterer og ligger helt i toppen hver gang. Til lørdagen skal han danse samba, så det kan jo bli en ny utfordring. Forøvrig så er han single kunne han røpe, så det er bare å ringe! Jeg tror ikke jeg kjenner EN jente som ikke er hypp på ham faktisk!

Forresten – smile på bilder ja! For å si det sånn – det er, som jeg pleier å si, en grunn til at jeg jobber i radio og ikke på TV f.eks. Jeg hater egentlig å bli tatt bilde av – i hvert fall når det er slike «still deg opp her og smil»-bilder! Hvorfor? Fordi jeg får det ikke til? Jeg ender opp med å smile med munnen men ikke med øynene – og det ser bare latterlig ut.

Ja, jeg trenger vel ikke vise mer…. Eller jo, denne her er jo legendarisk:

Ja, ja, sånn går nu dagan!

Heier du på Atle Pettersen i «Skal vi danse» eller?
Liker du å bli tatt bilde av?

 

13 svar på “Det er jo så gøy å bli tatt bilde av… naaaat!

 1. Atle er konge! Og han er ganske kul, ehehe.. Husker jeg sa til mamma «Kan ikke han vinne på x-factor så han kan komme på vg-lista i stavanger» taha :p
  Absolutt min favoritt 🙂
  Nei, jeg kan ikke fordra når folk tar bilde av meg. «Smiil» og jeg lager en grimase, rett og slett fordi jeg ikke klarer å bli fin på bilder hvis jeg ikke ser meg selv i speilet, og kan se hvordan jeg ser ut..

  • assistenten burde vell få beskjed om hvilke saker hun burde prioritere? er ikke lett å følge en vimse 🙂 😉

  • Vel, når assistenten heller prioriterer en date på McDonalds i stedet for med Atle Pettersen, så tror jeg heller hun må revurdere sine prioriteter jeg 😛

  • whaaaaat??? tull og tøys.. det var burger king!! og det var vell ikke den dagen???????????

 2. Tror heller jeg heier på Atle Pettersen i Skal vi danse, gitt. Vet ikke om Atle Antonsen ville vært like flink.

  Og som alle andre, I løøøøv Atle Pettersen!

  • Haha, du er ikke alene om å dra inn Kong Curling. Atle etterfølges liksom automatisk av Antonsen – jeg sier hele tiden Antonsen selv. 😛

   Men Atle Pettersen er best!

 3. Så heldig du er som fikk treffe Atle. Han er ufattelig dyktig. Eneste som jeg virkelig har fattet interesse for fra X-factor og det tok tid.
  Flott design btw! Du har en kjempefin blogg.

 4. Ja, jeg heier på Atle i «Skal vi danse?», fordi han var mye flinkere til å danse enn jeg først hadde trodd, pluss at han har blitt veldig mye flinkere i løpet av sesongen! Pen er han også.

Legg inn en kommentar