Lars Vaular om hester og vinnere som skal se Snoop!

Det er som nevnt Crazy Days om dagen! Masse som skjer både på jobb og utenfor. På jobben har jeg de siste par ukene delt ut billetter for å se Snoop Dogg live på Oslo Spektrum i morgen, og akkurat DET er det mange som ville. Her er noen glade vinnere som har vært innom meg og hentet sine billetter:

I dag stakk tjommis Lars Vaular en liten tur innom meg for å prate litt om den nye singelen «Som i en siste dans«, som han gjør med John Olav Nilsen. Den er ganske så ulikt hva vi er vant til å høre fra denne karen, men den er fin så kjøp den du!

Jeg var forresten innom nettsiden til Lars for noen dager siden og oppdaget hans nye T-skjorte kolleksjon – og den bar preg av en ting……. hester:

Dette måtte jeg naturlig nok spørre ham om – og det skulle vise seg at Lars har en sykelig fascinasjon for hester – så det ble naturlig nok mye hestesnakk:

Lars slipper den 31. oktober sitt 4. album «Du betyr meg» – og han kunne fortelle at målet med hele skiva er at du som lytter ikke skal forstå noenting, og med teksten fra «Rett opp og ned» i bakhodet har jeg en mistanke om at han helt sikkert får det til helt fint!

Ja, her er den forresten om du skulle ha klart å glemme den:

Ja, ja – torsdag folkens, det nærmer seg jammen helg igjen! Skal du på Snoop eller?

 

 

5 svar på “Lars Vaular om hester og vinnere som skal se Snoop!

  1. Rett opp og ned, hør ka eg har å si, å falle e noe alle gjør før di lærer å fly

    Som om jeg skulle glemt den, etter å ha sett han live for et år siden.. UMULIG å glemme den, hahaha 🙂 Han er kul, oog, men noe hesteskjorte blir det ikke på meg, horses is nothing for me

Legg inn en kommentar