Justin Bieber – eller ikke….


Hallis!

For en liten stund siden la vi på jobbens Facebook ut et spørsmål om lytterne ville høre Justin Bieber i nye låta til Chris Brown «Next To You» og det var flere tusen flere som stemte I MOT enn for. Det kan se ut til at prosenten har forandret seg noe nå siden da, men resultatet ble i hvert fall at vi nå spiller versjonen uten JB.

Nylig la vi ut enda et spørsmål om JB:

og som du ser så er det et ganske stort flertall MOT å spille nye julelåta til Justin Bieber, så da gjør vi vel ikke det heller da.

Litt rart fenomen denne Justin Bieber egentlig – det virker som om de fleste har et elsk/hat forhold til ham

Mineral salts success story amoxil maximum of 4 molecules (DP-4) – and are synthesized from bile, acids, enzymes, and â oxygen; the ability of.

. Enten elsker du ham eller så hater du ham liksom.

Jeg hørte at i våres så samlet flere tusen jenter seg i lilla klær eller med Justin Bieber t-skjorter og lignende for å gå i tog for at JB skulle komme til Norge, så det er i hvert fall et stort engasjement rundt ham i hvert fall.

Her er enda et bilde av muskelbunten……. ehhhh….

Hva er ditt forhold til Justin Bieber? Elsk eller hat?

 

28 svar på “Justin Bieber – eller ikke….

  • Hahaha! Kanskje:) Dette kan nok lett misforstå, da, Dan.
   For å bare oppklare, eventuelle misforståelser, så får jeg kanskje lyst på baby, men ikke med han da liksom:) haha

 1. Fy søren pappa din stygge gris azz! Dx
  Spørre om folk hater han, noe så tåpelig! Man skal ikke hate noen! Man skal elske de neste som seg selv! Trodde du visste om det jeg … xP Jaja gjør som du vil -.-» Men jeg, jeg elsker han <3<3<3!!

  PS: Jeg skal slå deg når du kommer hjem xP *Ikke hardt azza, Bare et lite klask i tryne xP*

 2. Muskelbunten, hahahahahhaa.. he got no muscels.. Linda sier hun hadde elska han om hun var 14.. jeg synes han er helt OK, jeeeg, og jeg er 14. Du får heller spille O-Bee’s sanger oftere, så skal jeg høre på the voice 24/7 🙂

 3. Jeg syntes han er en kjempesøt gutt som har flere bra sanger 🙂 Jeg hører ofte på sanger med han. OG SPESIELT den med Chris Brown! Den er jo bare nydelig:) SYntes spesielt at den nye sangen til Justin Bieber – misteltoe eller hvordan det skrives er utrolig fin 🙂 Tenkte: endelig har gutten fått «mannestemme» og ikke 12 år gammel gutt stemme xD hehe

 4. Synes det er rart at folk gidder å bruke fritiden sin på å hate han. Ingen blir likt av ALLE her i verden, det skjønner jeg. Men det betyr ikke at man skal bruke tiden sin 24/7 på å slenge dritt om han forde. Viss noen absolutt ikke vil høre den og den sangen av Justin på The Voice så la vær å hør akkurat den ENE sangen da. Selv om den sangen spilles en gang i blandt betyr ikke det at du MÅ høre på den. Skru heller av eller skru på en annen radiokanal. Er det så vanskelig? – Klem

 5. Skal dere ikke spille den fordi mange ikke vil? Det er veldig mange som ikke vil at dere skal spille andre sanger også, men dere spiller den uansett, alle kan jo ikke være fornøyd med alle sangene dere legger ut? Bedre at dere legger ut noen sanger som ikke alle liker enn å vise samme sang fem ganger på en time 🙂

  Jeg er en belieber og elsker han, elsket også The voice i 2010 og starten av 2011 da dere spilte Justin bieber sine sanger hele tiden. 😉

 6. Herlighet… Altså, jeg er ikke så veldig fan av foreksempel Pitbull. Og da snakker jeg ikke om HAN, jeg snakker om sangene, jeg kan høre sangene for det, fordi jeg ikke har noe i mot han! Jeg hater han ikke! Jeg synes det er dumt at alle skal hate Justin fordi han har flere jenter, har mye bedre utseende osv, fordi mange er sjalue på han. Det blir feil å hate han, man kan da høre sangene hans for det. Og dere sender Pitbull på radioen, selv om JEG ikke liker det, men har ingenting i mot det. Og dere sender samme sangen flere ganger hver time, men jeg blir ikke sur og slår ikke av radioen. Jeg synes dette blir for dumt av dere… Noen liker han, andre ikke. Men jeg synes dere bør sende sangen, fordi det er mange som vil ha den! Og om den spilles en gang i blandt, skader det INGEN! …

 7. Er en såkalt Beliber, synes det er synd at the voice ikke spiller han! På Itunes i Norge kom Mistletoe på 1.plass av mest nedlastede på bare noen timer etter at den ble sluppet!
  Folk har ikke skjønt at han har forandret seg, og at han ikke er 12 lenger!
  Har til og med vært på konserten hans i England, noe av det sykeste jeg har gjort! 🙂

 8. FORRESTEN.. det er MANGE beliebers som hører på thevoice. Jeg er med i en gruppe på facebook, den gruppen har flere hundre medlemmer, og når feks «next to you» er på thevoice, skriver alle «NEXT TO YOU PÅ THEVOICE» og da går nesten alle innpå, og dere får sikkert mange flere visninger på siden deres når beliebers skriver dette. og når jeg stemte «ja», jeg vil ha mistletoe på thevoice, så kommer det på profilen min, og når mange av facebook vennene mine, som «hater» justin ser det, trykker de «NEI», bare fordi de vil… vet ikke, plage? De er sjalue og gjør dette for «MORRO SKYLD».. Dette blir for teit. SEND JUSTIN BIEBER PÅ THEVOICE! Er det SÅ farlig at dere må lage et dilemma med det?

 9. HAN ER ELSK DA!!
  han har en syk stemme, og har en oppmerksomhet som ingen annen kjendis har fått.
  spill Justin Drew Bieber sine sanger . .

 10. Tilbaketråkk: Justin Bieber – elsk eller hat… | The glamorous life of Dan R. Hagen

 11. jeg er så lei av alt hatet han får. jeg skjønner rett og slett ikke vitsen med det. Folk har ingen grunn til og hate han,han er bare en helt normal gutt som har fulgt drømmen sin ! at folk skriver ting som at han er homo,synger som en jente,at han suger. hva er vitsen? hva er det med desse menneskene?hva kan få et menneske til og synke så lavt? vist du ikke liker et annet menneske så betyr ikke det at du har rett til og si stygge ting om den personen. Jb har følelser han og,han ser det som blir skreve. kanskje han smiler og ser glad ut når du ser han på tv og på bilder. men har du noen gang tenkt på hvordan han er når han er alene i ett rom?hvordan han føler det når han ser alt hatet han får mot seg.og igjen han er bare en helt normal gutt. Folk trenger ikke like han. alle har forskjellig musikk smak. Noen liker iron madion andre liker justin bieber. alle mennesker er forskjellige , men det gir ikke hatere rett til og hate jb pga dei sier han er homo. det er ingen grunn for og hate han. hva har han gjort mot deg? alle HATERE der ute. tenk litt på det. neste gang du skriver noe stygt om jb eller hvem som helst annen artist. bak det store smilet dei viser på den røde løperen. kan tanken være: hvorfor gjør jeg dette? hva er vitsen ? gråten kan ligge i halsen på dei,som en stor klump,men dei skjuler det med et fake smil. tenk deg om,dei er bare helt normale mennekser de og. dei har følelser..

  -en fortvilet beliber

 12. Hei! Jeg er bare 11.år og ELSKER Justin Bieber♥♥♥♥♥♥ jeg over 20 plakater og et bilde med MASSE HJERTER!!!! HAN ER KJEMPESØT OG JEG BLIR SÅRET NÅR FOLK SIER AT DE HATER HAN!!!!! DET JO SOM OG HATE EN HELT VANLIG PERSON…..<3<3♥♥

  Hilsen en KJEMPEGIRA JUSTIN BIEBER FAN #1!!!♥♥♥♥

Legg inn en kommentar