Rihanna i Oslo Spektrum!

Goooooood lørdag folkens! Jeg har i hvert fall en deilig lørdag. Ble først vekket kl. 0630, men klarte heldigvis å sovne igjen og sov da godt til 10:30. Kan faktisk ikke huske sist jeg gjorde det. Digg var det – og i natt til i morgen får vi jo faktisk en ekstra time siden vi skrur klokka en time tilbake også… najs!

Nuvel, i morgen kommer Rihanna til Oslo Spektrum da…..

… og igjen så krasjer det for meg så jeg kommer meg ikke dit, men  jeg har naturligvis alliert meg med noen søte jenter som tar jobben for meg med å gi rapport på hvordan konserten var, så det blir jo NESTEN som å være der selv 🙂

Silje og Iselin er mine utskremte assistenter som skal få rapportere fra Rihanna-konserten! De fikk så klart gratisbilletter siden de smilte så veldig. 

Skal du på Rihanna-konserten eller noe annet artig i helgen?
 

4 svar på “Rihanna i Oslo Spektrum!

Legg inn en kommentar