Another day in paradise, på jobb med andre ord!

Jess! Da er det endelig onsdag, og vi er halvveis til en ny helg. Jeg merker at det er helt greit. Men før det blir skikkelig helg skal filmteamet komme og filme oss både i morgen og på fredag, så ikke noe avslapning her i gården nei!

I dag er jeg litt smådaff kjenner jeg. Jeg fikk meg endelig en tur på Taekwondo-treningen igjen i går, som det ikke blir så mye av p.gr.a manglende tid. Jeg storkoste meg skikkelig på treningen, men sliter litt i dag merker jeg. Jeg er ikke særlig støl men sliten i kroppen liksom som gjør at jeg rett og slett blir litt giddesløs. Hmm… jeg reiste meg akkurat opp og gikk til kantina og da merket jeg at jeg faktisk er litt støl også… he he.. bra det!

Når man er daff og på jobb – hva gjør man da? Jo, man får selvfølgelig en utplasseringselev til å gjøre jobben for deg. Her er Ingrid «in action»:

Neida, jeg gjør da noe jobb selv også da… litt…

Nå skal jeg straks dele ut noen gullbilletter til Årets store kinodag på radioen, så får du bare kose deg så lenge. Kanskje vi høres på radioen din eller?

 

3 svar på “Another day in paradise, på jobb med andre ord!

Legg inn en kommentar