Mer The Shit?

Hallo godtfolk!

Jeg har fått tak i litt ekstra fra filmingen som foregikk i studio da Ted Frøysland var på besøk, altså opptak som ikke ble tatt med i «Julebonus»-episoden som ligger ute på VG-Nett akkurat nå.

Ted og jeg in action!

Ted Frøysland og jeg før intervjuet!

Er det noe stemning for at jeg legger det ut her på bloggen så skrik ut!!

.:. dan

bloglovin

6 svar på “Mer The Shit?

  1. Hei! Tusen takk for kommentaren, så hyggelig å høre at du likte bloggen min! 😀 Må si at det var en genial stil over din også 🙂 Håper julen blir knallbra!

  2. ja, jeg vi lse det. Men hvem er han der egentlig, og hva prøver han på? Gå flest folk på nervene hele tida uten å tråkke helt over alle sosiale koder, bare nesten, liksom? Regner med han spiller, og ikke er sånn, såklart, men jeg måtte faktisk se mange av episodene hans her på nettet for å prøve å skjønne, ER det mulig liksom…..

Legg inn en kommentar