Steve-O fra Jackass – en gal, gal mann!

For noen dager siden hadde jeg besøk av den «wackeste» fyren jeg noen gang har møtt, tror jeg. Har du noengang sett på Jackass og tenkt «Å Hellige jul – disse gutta er jo klin gærne» – også har du kanskje tenkt: «Jeg lurer på om de er like gærne til vanlig?» Vel, jeg har svaret, og svaret er et klart, rungende «JA!», i hvert fall Steve-O!

Steve-O er ute på turné i disse dager og svippet også innom Norge og meg etter å bl.a. ha besøkt, Tyskland, Holland, England og ikke minst Danmark, Sverige og Norge. Etter å ha besøkt alle disse landene var han naturligvis helt enig med meg i at Norge helt klart har de peneste jentene… Eller som han selv forklarte: «Jeg har blitt spurt om hva som var min beste tid i Norge og da må jeg helt ærlig svare at min beste tid i Norge – da var jeg faktisk i Indonesia – om du skjønner hva jeg mener, og det var i et svømmebasseng, og det var amazing!«

Dan: Steve-O, du som har gjort hundrevis av crazy stunts, så kan jeg jo ikke annet enn å spørre hvilket stunt mener du selv er det mest crazye du har gjort?
Steve-O: Åhh…. mange! Jeg tenker f.eks. på stunts jeg gjorde i «Wild Boys» med giftige slanger, haier bjørner og løver osv. Når jeg tenker etter så tror jeg kanskje den ene gangen jeg var oppe i et tre og en løve kom klatrende opp treet er den gangen jeg har vært nærmest døden. For å si det sånn, det var skikkelig, skikkelig bad!

Når det gjelder i fritiden min, når jeg ikke filmer for Jackass men for meg selv, så gjør jeg jo også stunts. F.eks. Ryan Dunn har jo kvelt meg bevisstløs 6 ganger på en dag – det kan du forresten se på YouTube…

Dan: Men hvorfor i all verden gjør du slikt?
Steve-O: Det var for min egen DVD og jeg følte at tiden løp litt fra meg og at jeg ikke hadde nok crazy scener og jeg hadde tatt kokain i flere dager på rad, så det var den beste idéen jeg hadde på det tidspunktet…. Ja, forresten, jeg har jo også injisert 5 shots med vodka rett inn i armen..
Dan: Ouch – og hvordan følte du deg etter det?
Steve-O: Nja, det føltes som om armen min brant – men jeg hadde drukket så mye fra før så jeg var så wasted likevel… Og, ja en annen gang hoppet jeg ut av et fly uten fallskjerm…

Dan: Ja, det høres jo ut som en god idé?!?!
Steve-O: Ja, det var en god idé, jeg har faktisk hatt en drøm i mange år om å stå på taket på en bil i det den kjører over en av Floridas mange broer, og bare ta salto fra taket på bilen og ned i vannet under, så det gjorde jeg. Vi reiste ned og leide jet-ski som en skulle filme fra, også hoppet jeg og stuntet ble bra. Så viste vi opptaket til han vi leide jet-skiene av etterpå, og han sa bare: «Dude – du MÅ hoppe fra flyet mitt! Så mange har spurt om å få gjøre det – men jeg har aldri latt noen få gjøre det selv om jeg alltid har hatt en drøm om at noen skal gjøre det en dag, og DU er THE ONE som må gjøre det!»

Jeg visste jo at jeg aldri ville få en slik sjanse igjen så jeg kastet meg på – det var now or never! Jeg kan love deg at dette var det absolutt mest skremmende jeg noengang har vært med på, og det er nesten utrolig at jeg overlevde. Jeg traff vannet så hardt at det føltes som om jeg landet på betong – luften ble bare banket ut av meg og jeg ble bare liggende og flyte og gispe etter luft etterpå, men jeg overlevde altså. Resultatet kan du se på min første DVD. Forresten, det er utrolig at det ble noe film ut av det med tanke på at crewet mitt var tre av mine buddies, «the most incompetent a#$holes» du kan tenke deg og piloten som fløy med en hånd og filmet over skulderen sin med den andre… utrolig! 🙂

Som du skjønner – Steve-O er ikke riktig god i hodet – men fytterakkern så moro det var å prate med ham. Dette er en fyr med en god del del mer galskap bak seg enn de fleste av oss opplever på et helt liv!

Her er en liten smakebit fra intervjuet slik det så ut i studio:

Har jeg en fet jobb eller hva? 🙂

Legg inn en kommentar