Fredagspraten: – jeg gikk for tunge med en gang! Møt Tommy Fredvang!

Da har jammen en ny uke gått – og det er igjen dags for å innlede en ny helg med en ny utgave av «Fredagspraten» her på The Glamorous Life.

I dag er det hunken Tommy Fredvang du skal få bli bedre kjent med, mannen som smeltet mang et kvinnehjerte da han deltok i X-Factor for et par år siden, som siden både har laget mat på TV og ikke minst danset på TV – nå vil han helst se sin nye musikkvideo på TV – så ofte som mulig.

Dan: Tommy, hyggelig at du tar deg tiden. La oss starte med litt bakgrunn: hvor er du fra? Hvor gammel er du? Og som alle jentene lurer på – er du singel?
Tommy: Bare hyggelig det vet du Dan. Eg e fra Stavangåååårr, er 29 år gammel og ja, eg e singel.

Dan: Fortell om ditt første kyss
Tommy: Det var en heller klønete opplevelse med ei som heter Inger Lise. Lurer på om jeg gikk for tunge med en gang, haha

Dan: Er du romantiker?
Tommy: Dersom jeg treffer rett dame så kommer nok Myk Mykesen fram i meg 🙂

Dan: Hvor lenge har du holdt på med musikk og hva har du gitt ut tidligere?
Tommy: Jeg har drevet med musikk i godt og vel 13 år nå, men det har alltid vært en stor del av livet mitt. Jeg ga vel ut min første EP i 18 års alderen. Etter det har det blitt 4-5 singler før debut albumet mitt «From Now On» ble sluppet i fjor.

Dan: Hvor viktig vi du si musikk er for deg i livet ditt?
Tommy: It is my everything!

Dan: Nå er du aktuell med ny singel, med en feiende flott video til. Fortell litt om låta? Hvordan kom den til og hva handler den om?
Tommy: Dagen etter jeg hadde røket ut av «Skal vi danse», drog jeg rett i studio for å kose meg. Jeg begynte å leke litt med beats og plukket opp den gode gamle el-gitaren. Sakte men sikkert tok «Come On» form. Låten handler rett og slett om det å være hodestups forelska.

Dan: Spiller du noe instrument selv?
Tommy: Jeg spiller gitar og litt piano. Og så er jeg en raser på slurva

Dan: Har du noen favorittartister/inspirasjonskilder?
Tommy: John Mayer har alltid vært en stor inspirasjon sammen med Michael Jackson, Foo Fighters, Incubus og Eminem.

Dan: Hvor ser du deg selv om 5 år?
Tommy: Da er jeg forhåpentligvis godt musikalsk etablert i Katmandu hvor jeg lever av å spille blokkfløyte under artistnavnet Die Flussmeister

Dan: Hva er planene for fremtiden?
Tommy: Nå skal jeg først og fremst gjøre ferdig mitt neste album som slippes på våren en gang. Deretter har jeg skrevet en del på norsk i det siste, Kanskje det blir en plate på stavangerdialekt etterpå.

Dan: Så til slutt Tommy – hva er det ”ingen” vet om deg?
Tommy:  At jeg er den egentlige Lynvingen.

Da kan vi med andre ord åpenbart føle oss trygge for ingen messer med selveste Lynvingen. Og når han ikke er ute og redder verden så er det altså musikk det går i – og her er Tommys aka Lynvingens nye singel: «Come On«.

Hva synes du om Tommys nye singel? Føler du deg tryggere eller mer engstelig nå som du vet at det er Tommy som er Lynvingen?
 

 

Legg inn en kommentar