Fredagspraten: – The sky is NOT the limit! Møt Flo Rida

I denne ukens Fredagspraten her på The Glamorous Life får du ingen ringere enn Flo Rida, eller Tramar Dillard som er hans egentlige navn.

Enjoy!

Dan: Flo Rida, så kult at du stiller opp. Først litt bakgrunn om deg, hvor er du fra, hvor gammel er du osv?
Flo Rida: Jeg er 32 år gammel, og vokste opp i Miami Florida. Jeg har alltid vært et stort fan av Hip Hop som f.eks Run DMC, LL Cool J,  2 Live Crew for å nevne noen. Musikk har alltid vært en stor del av livet mitt. Jeg har syv søstre som sang gospel, så jeg har alltid hatt musikk rundt meg.
Dan: Jeg så et sted at du faktisk har bursdag på samme dag som meg, 17. september?
Flo Rida: Yes, det stemmer – kult, vi begge representerer «Jomfruen» 🙂

Dan: For sure! Forresten, jeg har en del venninner som har bedt meg stille dette spørsmålet, er du singel?
Flo Rida: Ha ha, ja, definitivt singel – Good Feelin´! 🙂
Dan: Det vil de nok like å høre, men du, jeg ser at du har rimelig kraftige overarmer – trener du mye du?
Flo Rida: Ohh man, du vet, jeg har faktisk med meg min egen PT når jeg er ute og reiser, så jeg tilbringer mye tid i treningssentre. Jeg gjør mye kardio-trening nå for tiden, fordi på mange av showene mine så er jeg på scenen i over en time, og da trenger jeg å være i good shape!

Dan: Du har jo jobbet med mange store artister (T-Pain, Taio Cruz m.fl.) – hvis du nå kunne velge helt fritt hvem du skulle jobbe med, hvem hadde du valgt da?

Flo Rida: Oh man, you know, jeg er et stort fan av Outkast, you know, de gutta har definitivt inspirert meg mye i forhold til å tenke utenfor boksen og rett og slett prøve ut forskjellige ting når det gjelder musikk, for you know – det handler jo om å være innovativ og det er hva de gutta står for!

Dan: Ditt første album «Mail on Sunday» kom ut i 09, altså tre år siden, og inneholdt din debutsingel «Low» – det må man vel kind of kunne kalle en pangstart på din karriere?
Flo Rida: Ha ha, det var ingen «kind of» men definitivt en pangstart ja! Det var låta som ga meg muligheten til å reise rundt i hele verden og som ga meg muligheten til å oppleve at musikk virkelig kan «work wonders» og putte smil på menneskers fjes rundt i hele verden, så ja, den låta startet alt for meg. Shout out til T-Pain og DJ Monté som produserte beaten.
Dan: Er det ritkig å si at ting egentlig skjedde ganske raskt for deg?
Flo Rida: Det er det kanskje mange som tror – men jeg har faktisk drevet med musikk siden jeg var rundt 15 år gammel, og jeg har jobbet hardt og tatt mange forskjellige jobber for å kunne drive med dette. Jeg har fått avslag hos flere plateselskap, sluppet flere mix-tapes og ja, i det hele tatt hatt min «hustle hard»-mentalitet, så det har på ingen måte vært noen over natten suksess, og jeg husker alle nedturene jeg har vært i gjennom for å komme dit jeg er i dag!

Dan: Hva er ditt tips til andre som ønsker å prøve seg på en karriere som artist?
Flo Rida: Alltid ha tro på deg selv! Det er alltid hyggelig å få skryt for det man gjør og defintivt kjedelig å få negativ kritikk – men i bunn og grunn handler det alltid om å ha tro på deg selv og det du gjør, være kreativ og tørre å tenke utenfor boksen. No pain no gain, som jeg pleier å si. Sett Gud først og aldri gi opp – du kan nå lengre enn skyene – the sky is NOT the limit!

Dan: Nå som du har blitt superstjerne og hele verden vet hvem du er – har det noen ulemper synes du og er det noe som har overrasket deg?
Flo Rida: Vel, den eneste ulempen jeg kan tenke på her og nå er at om jeg gjør en liten ting galt, så har folk en tendens til å overfokusere på det og ikke på de bra tingene jeg gjør. Ellers så har vi jo naturligvis disse «stalkerne» da, som kan uventet kan dukke opp her og der. Jeg har jo hatt folk som finner ut hotell og hotellrommet mitt og sender lapper under døra eller ringer og ringer til jeg må bare dra ut kontakten på telefonen osv.

Når det gjelder å bli overrasket så blir jeg alltid overrasket over å f.eks. komme til land hvor folk ikke kan snakke med meg på grunn av språket – men som likevel kan alle tekstene på låtene mine.

Dan:  Du, hva tror du du hadde gjort om du IKKE jobbet med musikk?
Flo Rida: Jeg hadde definitivt vært en entreprenør, antagelig fullført college og drevet min egen business.

Dan: Hva gjør du når du ikke jobber?
Flo Rida: Da prøver jeg å tilbringe mest mulig tid med familien min for det får jeg dessverre gjort alt for sjeldent.

Dan: Så, hva er planene fremover nå for deg?
Flo Rida: Jeg har akkurat startet mitt eget selskap IMG International Music Group så jeg ser frem til å få dyttet noen artister frem i rampelyset. Dere kan allerede nå sjekke ut min hjemmeside hvor jeg etterhvert kommer til å poste nyheter om disse fremover. Jeg ser også frem til å få prøvd meg litt mer som skuespiller. Jeg er en stor fan av actionfilmer osv og jeg ble helt klart inspirert av å spille inn Good Feelin´musikkvideoen. Eric White som lagde musikkvideon lager også actionfilmer, bl.a. «Lottery Ticket».
Dan: Så vi kan regne med å snart få se deg på «The Big Screen»?
Flo Rida: Ja, definitivt!

Dan: Det gleder vi oss til – lykke til med det og videre med musikken, og takk for at du stilte opp!
Flo Rida: Takk skal du ha!

Jeg vil takke superflinke Drea så mye, som tok bilder og film under under intervjuet. Video kommer senere når jeg får redigert ferdig.

Her er siste fra Flo Rida – Good Feeling:

Digger du Flo Rida? Hva synes du om Good Feelin´?
 

 

3 svar på “Fredagspraten: – The sky is NOT the limit! Møt Flo Rida

Legg inn en kommentar