Jenny Skavlan!

«Keen på Tone Damli»

Flate, det irriterer meg så inni granskauen at jeg ikke kan skrive æ, ø og å i headingene til postene, bare fordi jeg valgte Engelsk i WordPressen min da jeg startet bloggen. Om noen vet hvordan jeg kan fikse på det så si gjerne fra til meg. Tror det er litt ekstra hazzel siden jeg har bloggen på eget domene og ikke på wordpress-domenet, men spytt ut om du har noen tips altså!

Ja, Jenny Skavlan stakk innom meg forleden, det var vel dagen etter hennes nye kolleksjon på Bik Bok ble lansert. Men jeg spurte henne ikke så mye om klær men mer om veien fra pizzaelskende dansende lekkerbisken som fikk egne facebookgrupper til hvor hun er i dag, og dette er hva hun hadde å si…

Tone Damli hadde en liten hilsen til henne, noe som førte til en ganske overraskende reaksjon hos Jenny…

Ellers pratet vi om den stjålne bilen til kjæresten hennes Thomas «Finger´n» som faktisk ble funnet ved at han lagde en egen side om det på Facebook, og så var det en FB-bruker som faktisk så bilen, fulgte etter den og ringte politiet som fikk tatt tjuvradden. Dermed har Facebook fått et nytt bruksområde!

Jeg måtte også selvfølgelig spørre Jenny om denne etterhvert så berømte utedo-scenen fra filmen «Død Snø» – men ble litt skuffet når hun avslørte at det faktisk ikke var en ekte utedo med tilhørende «odøriske» utfordringer, men bare en «late som». Dermed ble hele den scenen ødelagt! Takk for det lissom!!

Uansett – Jenny ser bra ut og er flink i det hun gjør, så det er bare å løpe og kjøpe hennes nye kolleksjon.

Har du forresten sjekket ut Bik Bok kolleksjonen til Jenny? I så fall, hva synes du?

.:. dan

bloglovin

Legg inn en kommentar