Yes – det er rettferdighet i verden!

Jeg må innrømme at jeg følte meg rimelig sikker på at Plumbo ikke kom til å dra i land seieren i kveld – men ble litt nervøs når de var de første som ble ropt opp til Gullfinalen, med Bobby Bare som neste.

Jeg ble desto mer glad når både Nora (hun synger jo bare helt fantastisk) og Tooji fikk de to siste plassene, men du verden så synd jeg syntes på Tommy. Han så så lei seg ut der han sto stakkar.

Men – vi fikk en verdig vinner, som jeg absolutt mener har en sjanse i Baku. Tooji dro seieren i land. Til tross for at han aldri før har stått på en ordentlig scene, stilte han opp og erobret Norge – og i Mai resten av verden 🙂

Da gikk ikke telefonbudsjettet mitt p.gr.a alle stemmene i dassen allikevel!

Heia Tooji! og gratulerer!

Hvem var din favoritt?
 

11 svar på “Yes – det er rettferdighet i verden!

 1. Ville det ikke vært mer intellektuelt ærlig å skrive «Yes, det er rettferdighet i Melodi Grand Prix», Dan ? 😉

  • Tja, kanskje det hadde vært mer «intellektuelt ærlig» – i hvert fall mer korrekt i forhold til innleggets innhold.

   Men hva er egentlig poenget ditt Illuminatet? At jeg villedet folk til å tro at alt i verden er rettferdig? Er det noe i mitt innlegg eller i overskriften som tilsier at jeg mener det? Er det slik at ikke noe i verden er rettferdig fordi det finnes urettferdighet – eller mener du at man for all del ikke må glede seg over noe – fordi det er så mye å være lei seg for?

   Ble du virkelig villedet og forvirret der Illuminatet? «Messet» jeg med intellektet ditt litt?

 2. Ja nå er vi glade alle mann 🙂 Jeg fikk mamma til å holde meg oppdatert hele kvelden fra Norge. Da han ble ropt opp sist i gullfinalen visste jeg at han hadde vunnet 🙂
  Pappa var også enig om at det var dette var det mest fornuftige valget.

  Flott representant. Skal se på finalen på nett-tv i morgen.

 3. Nora var min favoritt. Vinneren var ikke helt min smak, men absolutt det bidraget jeg mener kan nå lengst i eurovision av årets norske bidrag.

  • Jeg synes også Nora var helt fantastisk, og jeg fikk anledning til å fortelle henne det for en ukes tid siden også faktisk.

   Jeg hadde ikke blitt skuffet om det var hun som vant – men jeg tror, som du, at Tooji sin låt og fremførsel har en god sjanse til å nå enda lenger enn hva hun ville gjort.

 4. Heeilt enig med deg! Trur han kan ha bra sjanse mot dei andre landa:) Har du trekt vinnar av lidolido plata, forresten?

  • Ja, la oss håpe han drar det hele i land i Baku i mai, hvor gøy hadde ikke det vært 🙂

   Jeg har utsatt trekningen til i morgen – så følg med 🙂

Legg inn en kommentar