Da er vi i gang igjen!

Sist uke var det vinterferie hjemme hos meg – så da kunne jeg sove en hel time lenger hver morgen, ettersom barna ikke skulle på skolen. Det hadde jo vært skikkelig deilig å nyte det – hadde det ikke vært for at bortimot samtlige har vært syke den uken slik at jeg har blitt vekket flere ganger bortimot hver eneste natt med hosting og harking. Men, men – nå er det uansett over – både ferien og all sykdommen.

I dag fikk jeg besøk av gutta i DonkeyBoy som er aktuelle med ny singel «Pull of the eye» – hvor tidligere Idol-deltager Vivian Sørmeland er med på vokal.

Klarer du å se hvem som ikke passer inn i bildet?

Litt synd at de ikke hadde med seg Vivian egentlig, hun er jo ganske så søt mener jeg;

– hun synger også dessuten steinbra på denne låta, som vi for øvrig hadde verdenspremiere på musikkvideoen til i dag på The Voice TV. Det er en såkalt «Lyric-video» og slik ser den ut:

Hva synes du?

Etter sendingen i dag bærer det rett hjem – og planen var at jeg skal møte på årmøtet i Taekwondo-klubben i kveld, men i løpet av dagen har det ene etter det andre oppdraget tikket inn, så jeg vet da søren ikke om jeg får tid. Jeg tror nesten jeg blir sittende i hjemmestudioet mitt til langt på natt om jeg drar på møtet – men så føler jeg at jeg må og da…. Ahh.. prioriteringer altså.. det er ikke alltid så lett. Noe MÅ du gjøre, som oppdrag som skal være ferdig til dagen etter, og andre ting BØR du gjøre, som å støtte klubben din… Vi få se hva jeg rekker.

Har du hatt en fin start på den nye uken? Og hvordan likte du den nye låta/vidoen til DonkeyBoy?

 

 

Legg inn en kommentar